free download 78 travel guides written by experts

Randy Roberts, fiul lui Rocky Roberts, acceptat la X Factor

E pe jumătate american, pe jumătate italian, dar a venit la X Factor România. Randy Roberts a fost vineri seara la Antena 1 o prezență plină de viață și optimism. De profesie solist, acesta are o trupă de 12 membri și a fost backing vocals pentru nume mari ale muzicii internaționale, precum Phil Collins sau Craig David. Mai mult decât atât, pasiunea pentru muzică a lui Randy este o moștenire de familie pentru că acesta este fiul unuia dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii anilor ’60, Rocky Roberts. „El este cel care m-a făcut să înțeleg ce vreau să fac cu viața mea”, a spus Randy pe scena X Factor.

Acesta a povestit că nu e pentru prima oară în România și că a decis să-și încerce norocul la X Factor pentru că îi place țara noastră. Momentul său pe scenă a fost apreciat de cei trei jurați, care i-au dat cei trei DA, însoțiți de laude. Ștefan Bănică i-a mărturisit că înțelege perfect ce înseamnă să crești cu un tată legendă și l-a felicitat pe Randy pentru talentul său. La rândul ei, Delia i-a spus acestuia că este minunat, în timp ce Brenciu a apreciat naturalețea cu care acesta cântă.

O prezență la fel de exotică a fost vineri seara la X Factor Erik Tchatchoua, un tânăr de 18 ani, pe jumătate camerunez, care a venit la audiții cu multă încredere în talentul său. Deși cântă de puțini ani, acesta a simțit că el și chitara lui îi pot convinge pe cei trei jurați să îl trimită în etapa următoare a show-ului. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că jurații i-au dat votul de încredere și l-au apreciat pentru sensibilitatea cu care a cântat. Erik este pe jumătate camerunez, tatăl său fiind din Camerun, iar mama româncă, însă spune despre el că se simte 100 % român. Tatăl său a fost pastor până să plece din țară, într-o biserică pe care au construit-o chiar la ei în curte. Familia a decis însă să plece în Spania, pentru un trai mai bun pentru copiii lor – Erik și cele două surori ale sale. Acolo a învățat puștiul să cânte la chitară, de la un țigan spaniol. Numai că viața avea să ia o turnură neașteptată atunci când părinții s-au despărțit: tatăl a plecat în Franța pentru a-și reface viața, în vreme ce Erik cu mama și surorile lui au revenit în România, în casa care acum nu mai e biserică, dar care mai păstrează urmele acelor vremuri. Erik a mai povestit cu modestie că muzica este pentru el una dintre cele mai mari bucurii din viață.

Doi prieteni buni au avut parte de o imensă bucurie vineri seara pentru că amândoi au fost acceptați la X Factor. Au cântat separat și fiecare a primit cu emoție cei 3 DA. Mălina Avasiloaie are 18 ani și este din Bacău, iar prezența sa pe scenă a fost apreciată de jurați, Ștefan Bănică spunându-i că seamănă foarte bine cu Demi Moore. Bunul ei prieten, Andrei Ciobanu, profesor de canto în Bacău, a molipsit și el pe cei din sală cu energia lui. Horia Brenciu nu s-a putut stăpâni și l-a acompaniat pe acesta la conga. Andrei a fost extrem de bucuros să audă că merge mai departe, mai ales că a povestit cu emoție că și-a pierdut mama și că aceasta ar fi fost foarte bucuroasă să îi vadă realizările.

Un alt moment emoționant a fost prezența pe scena X Factor a lui Florin Drăgoi, un adolescent de 16 ani din Galați, care are un handicap fizic din naștere. Pentru că a venit pe lume prematur, acesta a fost ținut în incubator, iar excesul de oxigen i-a afectat locomoția. Cu toate acestea, Florin, zis și Zen, e un copil vesel, plin de viață, sociabil și activ. Pentru emisiunea de la Antena 1 acesta a pregătit un număr de beatbox, iar la final, după ce a primit voturile de încredere și laudele juraților, a mărturisit că totul a fost improvizat pentru că, din cauza emoțiilor, și-a uitat complet numărul pe care îl repetase timp de trei săptămâni.

Beatrice Apostu a fost foarte emoționată să stea față în față cu Delia vineri seară la X Factor, pentru că aceasta a cântat cu Nick, cel cu care pe vremuri jurata X Factor făcea valuri în muzica românească cu piesele N&D. „Oamenii au tendința să compare și mă așteptam să existe reacții negative, dar nu a fost așa”, a povestit aceasta despre colaborarea cu Nick. Beatrice a fost încurajată cu trei DA la X Factor, la fel ca Simona Hrițac, o suceveancă de 16 ani care a cântat la pian, Brain Band, un grup de patru tineri din Chișinău, sau Sasha Călinescu, o solistă din București, care provine dintr-o familie de artiști, tatăl ei fiind un sculptor în vârstă de 80 de ani, iar mama pictoriță.

O prezență de-a dreptul ireală, de poveste, a fost vineri seara la X Factor Natalia Moraru. Tânăra basarabeancă de 22 de ani i-a fascinat pe toți cu aerul său de zână din povești, dar și cu vocea suavă cu care a cântat. Tânăra i-a emoționat pe toți cei prezenți cu interpretarea ei, dar și cu poveștile despre tatăl ei, pe care l-a pierdut și despre care are numai cuvinte frumoase, acesta fiind cel care o încuraja mereu să își urmeze visul.

Chiar dacă nu a mers mai departe în concurs, ieșeanca Bianca Istrate a avut parte la X Factor de un moment la care nu s-ar fi așteptat în veci: nuntă cu Dani Oțil. După ce s-a străduit ediție de ediție să îi găsească o parteneră lui Dani, Horia Brenciu și-a văzut visul cu ochii vineri seară la X Factor. Pe scena show-ului de la Antena 1 a avut loc o nuntă în toată regula, protagoniștii fiind Dani și Bianca, în vreme ce juratul Horia Brenciu a fost cel care a oficiat ceremonia. Din decor nu au lipsit elemente de nuntă, precum voalul sau buchetul miresei, în vreme ce Dani a îmbrăcat costumul de mire.

Bucuresti, 31.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *