free download 78 travel guides written by experts

De Halloween, vedetele s-au “razbunat” pe dovleci la Mica Elvetie

Mica Elveție a sărbătorit Halloween Day cu o cină specială. Eli Roman, Irina Mohora, Aneta Sîngeorzan și Daniel Nițoiu, alături de jurnaliști și bloggeri și-au arătat talentul în mânuirea cuțitelor într-o sesiune inedită de sculptat dovleci. Creațiile artistice ale acestora pot fi admirate în perioada următoare în vitrina restaurantului.

Chef Jakob Hausmann i-a răsfățat pe invitați cu specialități de sezon pe bază de dovleac: supă-cremă de dovleac cu aromă de ghimbir, ravioli cu dovleac și unt cu salvie, risotto cu dovleac, foie gras și confit de smochine cu ceapă, piure de dovleac cu pește undițar în sos de vin roșu, paste de casă cu somon și ragu de dovleac și desert – trilogie cu dovleac.

„Odată cu specialitățile de sezon din dovleac, lansăm meniul sezonului rece, care pe lăngă deja consacratele preparate din carne pe piatră încinsă, conține și specialități tipic elvețiene, precum: fondue și raclette, supe și mâncăruri de casă mai consistente, proprii acestui sezon”, declară Chef Hausmann.

Noutatea meniului de toamnă – iarnă constă în Fondue-ul de brânză pregătit la masă, în fața clientului, de către chef-ul restuarantului Mica Elveție, preparat dintr-un amestec de brânzeturi atent alese și potrivite după gustul fiecăruia.

Bucuresti, 30.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *