metalshow

Auditiile pe nevazute s-au incheiat

Echipele antrenorilor de la Vocea României sunt complete!

Aseară, ultimii opt concurenți au completat cele patru echipe la Vocea României! Ultima ediție de audiții pe nevăzute a adus voci incredibile și reacții nebănuite ale antrenorilor, care s-au luptat minute în șir pentru a-i convinge pe cei mai buni să meargă mai departe în competiție alături de ei.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:43, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13 puncte de rating și 31.3 % share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.7 puncte de rating și 18.4% share.

Concurenți determinați și lupta aprigă pentru cele mai bune voci

Ultima rundă de audiții pe nevăzute a noului sezon Vocea României a stârnit reacții surprinzătoare în rândul celor patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și completeze echipele cu cele mai bune voci, cu care să meargă mai departe spre marele trofeu. Chiar dacă au fost plini de emoții, concurenții au fost hotărâți și dornici să demonstreze că locul lor este într-una dintre cele patru echipe ale celei mai bune competiții a vocilor.

Diana Hetea a urca prima asaeră pe scenă. Este o violonistă extrem de talentată, muzica o face fericită, iar acest lucru se simte. A cântat o melodie sensibilă, Make you feel my love, iar tehnica ei vocală i-a impresionat pe Tudor, Moga, Smiley și Loredana, care s-au întors pentru a o lua în echipa lor. “Într-un fel, eu am provocat această avalanșă! În afară de faptul că amândouă cântăm, cântăm și la vioară! Vioara te-a ajutat pe tine să ai această sensibilitate în voce și contează enorm!”, i-a spus Loredana, alături de care Diana merge mai departe în competiție.

La doar 16 ani a stârnit discuții aprinse între antrenori. Gabriela Amzaru a cântat melodia Ileană, Ileană și a reușit să întoarcă două scaune. Loredana și Smiley au fost vrăjiți de vocea concurentei și s-au luptat preț de câteva minute pentru a o convinge să meargă în echipa lor. “Ești superbă! M-a surprins alegerea ta. E o piesă deosebită și cred că nu oricine poate să cânte piesa asta. Mi-ai plăcea tare mult să vii în echipa mea!”, i-a spus Loredana. Gabriela a ascultat-o pe antrenoare și merge în următoarea etapă în echipa Loredana.

Chiar dacă nu a avut susținători, Alexandru Florea a beneficiat de sprijinul lui Pavel Bartoș atât înainte de a intra pe scenă, cât și în timpul interpretării melodiei Bed of roses. Versatilitatea sa și efectul din voce i-a determinat pe Loredana și Moga să se întoarcă pentru el. Antrenorii au încercat cu fel de fel de argumente să-l convingă pe Alexandru să aleagă echipa lor, însă acesta l-a ascultat pe Moga, care i-a spus: “Mi-ar face mare plăcere să faci parte din echipa mea! Vocea ta s-ar putea să fie bună și pe un pop-rock, nu doar așa, pe nișa asta. Oamenii și-ar dori să vadă că nu ești fixat doar pe un gen, ci că ești multilateral dezvoltat.” și a decis să meargă în echipa antrenorului.

Ioana Sapianu a cântat într-un mod original și extrem de curajos melodia Radioactive, iar Smiley și Moga au rezonat cu interpretarea ei și au vrut să o cunoască. Cei doi antrenori s-au întors la momentul Ioanei și au încercat să o convingă să li se alăture într-una dintre cele două echipe. Concurenta a decis în cele din urmă să meargă în echipa Moga. “N-am mai auzit piesa asta cântată de o voce feminină. Asta cânți de obicei? Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Marius.

Sergiu Ferat a cântat aseară din spatele cortinei melodia Man in the mirror și l-a impresionat pe Smiley cu interpretarea sa. Antrenorul s-a întors și, încântat de alegerea făcută, a spus: “Sergiu Ferat, al meu ești! Ai cântat piesa asta în stilul tău. Mi-a plăcut foarte tare, mi-a plăcut foarte mult vocea ta și ești în echipa mea deja!”.

Sara Mihali a interpretat melodia Rise like a Phoenix, iar dramatismul din vocea sa i-a convins pe Smiley și Loredana să se întoarcă și să încerce să o aducă în echipa lor. “L-ai construit frumos și te-ai dus până spre final, ai creat așa o tensiune și ai ajuns până aici la noi și ne-am întors, iar eu te vreau în echipa mea!”, i-a spus Loredana. Chiar dacă Sara și-a dorit să-l îmbrățișeze pe Smiley, iar antrenorul a mers alături de ea pe scenă, concurenta a decis în final să meargă mai departe în competiție în echipa Loredana.

Cristina Popa a venit la audițiile pe nevăzute sigură pe ea și pe calitățile sale vocale. A cântat melodia Lean on și l-a impresionat pe Smiley, care s-a întors și a avut o surpriză. Cei doi au mai colaborat în trecut, iar acum, fericit de alegerea făcută, antrenorul i-a spus concurentei: “Cristina, ai o voce senzațională! Mie întotdeauna mi-a plăcut timbrul vocii tale și mă bucur foarte tare că m-am întors!”.

Andreea Manasia a ales aseară o piesă grea, If I were a boy, și, chiar dacă a avut mici scăpări, Tudor a apreciat interpretarea concurentei, a crezut în ea și s-a întors pentru a o lua în echipa sa. Bucuros că a luat această decizie, antrenorul i-a spus: “Eu cred că va fi foarte interesant! Bine ai venit în echipa mea!”.

Echipele s-au completat cu cele mai bune voci din acest sezon. Fiecare antrenor are câte 14 concurenți în echipă, care vor începe să se dueleze săptămâna viitoare. Va fi voce contra voce, va fi dur, dar frumos!

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu prima rundă a duelurilor. Telespectatorii vor vedea cum au decis antrenorii să formeze cuplurile pentru această etapă a competiției, cum au evoluat concurenții și care dintre aceștia vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea României și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Bucuresti, 31.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *