free download 78 travel guides written by experts

Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare lanseaza platforma de vanzare online a politelor RCA

• Platforma a presupus o investitie de cca. 44.000 de euro;
• In timp, compania va dezvolta platforma pentru ca prin intermediul acesteia, clientii interesati sa poata achizitiona si alte tipuri de polite de asigurare;
• Compania de brokeraj in asigurari si-a propus sa emita 6.000 de polite RCA, in primul an de functionare a platformei.

Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare lanseaza platforma de cumparare online a politelor de raspundere civila auto (RCA), accesibila 24/7, la adresa www.raiffeisenasigurari.ro.

Noua platforma se adreseaza tuturor celor care au nevoie sa incheie o polita RCA, in principal persoanelor fizice, fara a exclude insa persoanele juridice.

Platforma, investitie care se ridica la aproape 44.000 de euro, va functiona dupa un model gandit pentru a fi usor de utilizat: dupa introducerea datelor in campurile afisate, clientul va putea vizualiza ofertele comparate de la 6 companii de asigurare. Dupa ce este aleasa una dintre oferte se plaseaza comanda, iar clientul va avea la dispozitie 3 modalitati de plata, respectiv ordin de plata, online si ramburs. Livrarea politei RCA se va face gratuit, prin curier rapid.

„Am dezvoltat aceasta platforma pentru a satisface cerintele clientilor actuali, interesati de un serviciu rapid, usor de utilizat si transparent. Noua platforma a Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a fost gandita pentru a satisface nevoile utilizatorului de online, obisnuit sa achizitioneze produse prin doar cateva clickuri. De asemenea, achizitionarea online a politelor RCA ofera avantajul analizei comparative, in timp real, a tarifelor practicate de mai multe companii de asigurari. Astfel credem ca, lunar, vom emite prin noua platforma circa 500 de polite, insumand aproximativ 6.000 de polite in primul an de functionare a acesteia”, a declarat Iulia Osman, director executiv al Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.

Momentan, platforma online pune la dispozitia pietei autohtone contractarea politelor de raspundere civila auto (RCA). Planurile companiei pe termen mediu si lung vizeaza ca aceasta sa permita si achizitionarea altor produse de asigurare, precum politele de asigurare de sanatate, cele de asigurare de viata, de asigurare de cheltuieli medicale pentru calatorii in strainatate si altele.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *