free download 78 travel guides written by experts

Citim in iarba – peste 1000 de participanti

Peste 1000 de oameni au fost ieri prezenți la evenimentul Citim în iarbã (www.facebook.com/citim.in.iarba) din Parcul Herăstrău.

„Nu am vândut nimic, am dat gratis cãrți, reviste și chef de citit, iar asta a adunat o mulțime de oameni. Probabil jumãtate dintre participanți au fost copii, ceea ce e foarte bine” spune Laura Ivãncioiu, din partea agenției de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Cei prezenți au citit, au fãcut schimb de cãrți în cadrul unui proiect bookblog, au participat la ateliere de creație și au descoperit povești cu ajutorul aplicațiilor de pe tabletele oferite de Orange România. La final, Teatrul Zurli a adunat o mulțime de copii bucuroși sã vadã „Zâna Maseluțã și Caria”.

Banca Româneascã a oferit baloane și bomboane celor care citeau, Europa FM a asigurat o atmosferã placutã, La Roche-Posay a adus cãrți cu activitãți pentru copii, creme de protecție solarã și brãțari care aratã gradul de intensitate al razelor UV. Grãdinița Bambi, Școala Step by Step și Salvați Copiii au fãcut cu mare succes ateliere de creație pentru copii.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.

Parteneri sunt: La Roche-Posay, Școala Step by Step, Grãdinița Bambi, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesionalã Step by Step, Salvați Copiii, Zurli.

Parteneri media: 121.ro, 24 FUN, bebelu.ro, bookblog.ro, capital.ro, clubulbebelusilor.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, egirl.ro, Europa FM, eva.ro, evz.ro, femeia.ro, Femeia de azi, gokid.ro, Ioana, mami.ro, mamicamea.ro, mamicaurbana.ro, qbebe.ro, realitatea.net, Ring, sfatulparintilor.ro, Tango.

Bucuresti, 26.05.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *