metalshow

„Psihoterapie & Consiliere Psihodinamica” de Susan Howard la Editura Herald

Editura Herald prezintă Psihoterapie & Consiliere Psihodinamică de Susan Howard, o lucrare indispensabilă terapeuţilor din domeniul consilierii şi psihoterapiei psihodinamice.

Utilă nu doar specialiştilor dar şi amatorilor dornici să se iniţieze în practica abilităţilor psihodinamice, cartea de faţă este prima care tratează în mod sistematic competenţele şi tehnicile identificate ca centrale pentru enunţarea practicii psihodinamice efective. Lucrarea asigură terapeutului un cadru de dezvoltare a abilităţilor şi de punere în practică a acestora prin discutarea modalităţilor de intensificare a dezvoltării personale, descrierea competenţelor într-un mod sistematic, folosirea materialului cazuistic pentru a ilustra competenţele şi dilemele precum şi prezentarea tehnicilor de supervizare.

Tratând nu doar cum să se implementeze abilităţile, ci şi de ce sunt implementate, această carte oferă o bază solidă şi în acelaşi timp accesibilă tuturor celor care doresc să pună în practică abilităţile psihodinamice.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *