metalshow

Judetele Bistrita-Nasaud, Botosani si Hunedoara au incheiat procesul de avizare

Referitor la stadiul procesului de avizare demarat în data de 19 iulie 2010, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a avizat până la data de 5 august 2010 un număr de 2655 unităţi administrativ-teritoriale dintr-un total de 3227 din cele 41 de judeţe şi din municipiul Bucureşti.

La comisiile de avizare se află în lucru un număr de 472 de documentaţii pe marginea cărora specialiştii ANFP acordă consultanţă.

Un număr de 100 unităţi administrativ-teritoriale nu au transmis către ANFP  documentaţiile necesare avizării, dintre acestea cele mai multe fiind din judeţul Cluj (9 unităţi administrativ-teritoriale) şi judeţele Olt, Galaţi, Bacău, Mehedinţi (cu câte 8 unităţi administrativ-teritoriale).

În acest moment, procesul de avizare s-a încheiat pentru judeţele Bistriţa-Năsăud, Botoşani şi Hunedoara.
   
“Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, prin intermediul specialiştilor implicaţi  în activitatea de consiliere şi avizare acordă tot sprijinul necesar pentru ca acest proces să se desfăşoare în condiţiile prevăzute de lege.

Fac un apel către toate unităţile administrativ-teritoriale să depună toate eforturile în vederea definitivării organigramelor, astfel încât la data de 16 august 2010 acestea să fie aprobate”, a precizat domnul Andras Szakal, preşedintele ANFP.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *