metalshow

Antena 1 anunta numirea lui Bogdan Stratula in functia de director programe al postului

Dupa ce a reusit sa ajunga cu Radio ZU in pozitia de lider al radiourilor din Bucuresti in scurt timp de la lansare, Bogdan Stratula accepta o noua provocare.

Incepand de luni, 2 august, Bogdan  s-a alaturat echipei Antena 1 si se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor. De asemenea, impreuna cu noii sai colegi, va identifica şi propune continut relevant care sa pozitioneze Antena1 drept cel mai atractiv canal generalist pentru publicul larg si cel de business. El va colabora in continuare si cu Radio ZU, ca si consultant in managementul si marketingul postului.

„Din peisajul vast al industriei de entertainement romanesc cred ca aceasta este provocarea suprema, iar in cele cateva zile petrecute la noul job, dupa ce mi-am cunoscut noii colegi, mi-am dat seama ca avem tot ce ne trebuie ca sa facem performanta impreuna”, declara Bogdan Stratula.

Bogdan are o cariera cu istorie in radio, ce a debutat in anii’90, odata cu intrarea in echipa postului UNIFAN, ca realizator de programe. Din 1993 a preluat functia de realizator/producator la ProFM, contribuind la ascensiunea postului pe locul 2 in topul radiourilor din Bucuresti. In 1995 a preluat functia de Director Programe si Director Executiv la acelasi post, cu responsabilitate deplina pentru crearea noului format “Star Station Pro FM”. In 2003 a ales calea antreprenoriatului, prin fondarea propriei companii de distributie de produse multimedia. In ianuarie 2009 s-a reintors la prima pasiune, radioul, alaturandu-se echipei ZU ca Director General.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *