free download 78 travel guides written by experts

Protagonistele Next Top Model au parte de un antrenament dur la Arsenal Park

Cele 13 frumoase concurente rămase în competiţie sunt recrutate de comandantul Cătălin Botezatu în trupele speciale Next Top Model. Fetele vor avea parte de un regim de garnizoană, sub atenta supraveghere a comandanţilor Arsenal Park. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări antrenamentele extrem de dure şi peripeţiile concurentelor joi, 6 octombrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Săptămâna trecută protagonistele Next Top Model au avut parte de o doză de şoc de adrenalină. Defilarea în chip de văduve negre în miez de noapte în cimitirul părăsit, dar şi provocarea lui Bote, hotărât să le tundă pe toate la zero, le-au ţinut cu sufletul la gură pe tot parcursul episodului anterior.

Cele 13 frumoase concurente rămase în competiţie sunt acum recrutate de comandantul Cătălin Botezatu în trupele speciale Next Top Model. Fetele vor avea parte de un regim de garnizoană: antrenamente extrem de dure şi peripeţii cât cuprinde la Arsenal Park Orăştie.

Echipa Next Top Model a poposit de această dată într-o fostă bază militară secretă, unde în vremea celui de-al doilea război mondial funcţiona una dintre cele mai importante fabrici de armament din lume. În zilele noastre însă, Arsenal Park s-a transformat într-o fabrică de adrenalină şi bună dispoziţie. Cu toate astea, fetele nu sunt deloc speriate şi exclamă într-un glas: „Mai grav decât la cimitir în miez de noapte nu poate fi!”

Cătălin a strigat adunarea în stilu-i caracteristic, cu o portavoce: „Fetele de la Next Top Model, jos! Haideţi mimozelor, mai repede!” Pentru că modellingul înseamnă multă disciplină, Cătălin Botezatu le propune concurentelor un antrenament de alergare: „O să începem să alergăm până când o să vă daţi duhul! a mai glumit acid Botezatu.

Pe lângă cursa maraton, Botezatu a vrut să vadă cum se descurcă frumoasele protagoniste cu probele de echilibru, înrudite cu mersul fashion. Pe un podium în mişcare, Cătălin spune că vrea să le înveţe pe concurente cu greul, ca să nu se mai plângă la vederea unui podium normal. Concurentele însă sunt hotărâte să facă faţă provocării şi ţopăie încordate şi încruntate pe catwalk-ul mişcător. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări antrenamentele extrem de dure şi peripeţiile concurentelor joi, 6 octombrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *