free download 78 travel guides written by experts

Proprietarii de site-uri pot castiga bani recomandand servicii turistice

Incepand cu 10 martie, Perfect Tour a lansat impreuna cu 2Parale o campanie prin care proprietarii de site-uri pot castiga bani recomandand servicii turistice. Astfel, acestia pot promova produsele si serviciile Perfect Tour prin bannere sau articole si pot castiga un comision de 40 RON pentru fiecare vanzare.

Mecanismul de functionare este urmatorul: dupa ce se inscriu in campania Perfect Tour, //www.2parale.ro/campaigns/perfect-tour
afiliatii pot alege sa promoveze pachetele turistice sau biletele de avion prin articole de recomandare sau bannere afisate pe site. De fiecare data cand cineva da click pe un link din site-ul afiliatului se declanseaza un sistem de tracking gestionat de 2Parale. In momentul in care un client recomandat de un anumit site cumpara un bilet de avion sau un pachet turistic Perfect Tour, se inregistreaza o vanzare in contul afiliatului, acesta urmand sa primesca un comision de 40 RON/vanzare. Intervalul de timp intre momentul in care se da click pe site-ul afiliatului si cumpararea unui pachet/bilet de avion poate fi de pana la 6 luni.

In acest moment sunt disponibile 5 formate de bannere pentru urmatoarele categorii de vacante: Disneyland, Vacante exotice, City Break, Bilete de avion.

“Acesta este primul pas din strategia noastra canalizata pe mediile online. In viitor planuim sa includem servicii de promovare pentru parteneri si sa dezvoltam noi sisteme de fidelizare”, afirma Marius Negre, E-Commerce Manager Perfect Tour.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *