free download 78 travel guides written by experts

EBS ofera peste 25 de joburi tinerilor programatori care participa la Jobshop

Compania clujeană de software EBS România, invită în 13-14 Aprilie 2011 tinerii care doresc să înceapă o carieră în domeniul programării la standul său din cadrul Jobshop, eveniment desfăşurat la sediul UTCN de pe strada Daicoviciu.

 “Oferim posturi de programator junior tinerilor care ştiu germană şi  îşi doresc o carieră în tehnologiile Java, .Net sau ABAP. Se vor organiza intern trainiguri pentru acumularea de cunoştinţe şi fiecare nou coleg va beneficia de un “mentor” care îl va ajuta să se integreze atât din punct de vedere profesional cât şi în ceea ce priveşte mediul EBS. Numărul mare de studenţi care lucrează în prezent în EBS, ne permite să afirmăm că EBS-ul şi  facultatea se pot îmbina foarte bine, iar soluţii pentru examene şi  perioade de învăţat s-au găsit tot timpul” spune Bianca Szedlak, Senior Executive Recruitment& Selection.

Numărul mare de angajări în EBS de anul acesta se datorează extinderii portofoliului de clienţi, creşterea numărului de proiecte software şi câştigarea statutului de “Preferred Supplier” al SAP AG, lider mondial în produse şi solutii software.

În prezent EBS România are peste 400 de angajati şi colaboratori externi, peste 70% dintre aceştia vorbitori de limba germană. Într-o declaraţie dată la începutul anului, Daniel Metz, directorul general al companiei, estima că în cursul acestui an se vor angaja aproximativ 100 de persoane, iar unul dintre obiectivele companiei până în 2015 este atingerea unei cifre de 1000 de angajaţi.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *