metalshow

Proiectul desfasurat in parteneriat de PRwave si CCIVL a ajuns la final

Proiectul "Comunicarea organizationala – suport pentru cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, POSDRU/36/3.2/G/34077, proiect selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinantat din Fondul Social European, desfasurat in parteneriat de Camera de Comert si Industrie Valcea in parteneriat cu PRwave INTERNATIONAL a ajuns la final.

Dupa ce in lunile martie si aprilie au fost instruiti in doua serii diferite peste 50 de reprezentanti ai firmelor locale in probleme ce tin de comunicare si relatii publice, in lunile iulie si august un numar de sapte firme au beneficiat de cate o sesiune de consiliere a cate 7 ore fiecare. Cele sapte firme sunt: Romsoft, InfoPLUS Service, DaSoft, Comchim Chemical, Protectchim, Apavil si Profrig Impex.

Intalnirile s-au axat pe discutarea diferitelor aspecte ce tin de comunicarea organizationala care influenteaza compania. S-a urmarit de asemenea oferirea unor sfaturi utile firmelor in activitatea ulterioara.

Feedbackul primit de la aceste companii in timpul intalnirilor a fost unul pozitiv, fapt ce subliniaza inca o data utilitatea proiectului si a actiunilor incluse in cadrul sau.

Bucuresti, 24.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *