Shadow

PRwave împlineşte 13 ani şi vă aduce în dar o poveste poliţistă

PRwave, primul site din România dedicat imaginii, comunicării şi relaţiilor publice pentru afaceri, s-a lansat pe 18 aprilie 2005. Azi, cu ocazia aniversării, PRwave lansează cartea „Inocentul” de Oana Stoica-Mujea în format .pdf. Povestea poliţistă se poate downloada gratuit de aici.

Inocentul - Oana Stoica-Mujea

„Am pornit la drum cu ideea de a avea multe articole şi case studies care să îi ajute pe specialişti şi pe studenţi să înveţe cât mai multe despre comunicare şi relaţii publice, despre campanii de succes şi despre imagine. În cei 13 ani site-ul a evoluat. Noi rubrici au fost adăugate – prezentările de carte, e-lumea etc. -, iar altele au fost lăsate deoparte (forumul). Cei mai importanţi sunt însă oamenii cu care am intrat în legătură şi ceea ce am reuşit să realizăm.” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave.

Peste 81.200 de materiale au apărut pe PRwave până acum – articole și case studies în exclusivitate, știri şi recenzii. Şi continuăm să publicăm materiale în fiecare zi.

În zi aniversară am decis să vă oferim în format pdf o poveste poliţistă captivantă scrisă de Oana Stoica-Mujea: „Inocentul”.

“Victor Blid a fost rănit, iar șeful de la departamentul PR a fost ucis cu bestialitate. (…)

Violeta-Loredana Pascal a dispărut. Nu știe nimeni nimic de ea.”

Descoperiţi ce se întâmplă mai departe doar în „Inocentul”. 

Oana Stoica-Mujea (n. 1981) a fost jurnalist pentru o scurtă perioadă de timp și apoi scenarist la Media Pro Pictures. A debutat în 2005 cu un roman fantasy. Până acum a publicat peste douăzeci de cărți (fantasy, crime, thriller). Este membră a Uniunii Scriitorilor din București, secția „Copii și Tineret”. Indicii anatomice, prima carte polițistă a Oanei Stoica-Mujea, apare într-o primă ediție în 2009, la Crime Scene Publishing. Volumul, devenit rapid un succes, a fost tradus în limba engleză în 2012 (Profusion).

PRwave 13 ani - Inocentul, ebook gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *