free download 78 travel guides written by experts

Procesul de fuziune intre Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze a fost finalizat cu succes

La 1 octombrie 2012, Intesa Sanpaolo Group a finalizat fuziunea subsidiarelor bancare din România – Intesa Sanpaolo Bank şi CR Firenze. Intesa Sanpaolo Bank este entitatea care va acţiona în continuare pe piaţă în urma preluării prin absorbţie a activelor CR Firenze România. În urma acestei fuziuni, prima de pe piaţa locală în ultimii 5 ani, Intesa Sanpaolo Bank va opera printr-o reţea naţională de 90 de unităţi, cu circa 1.000 de angajaţi şi active totale de peste 5 miliarde lei.

„Intesa Sanpaolo a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume în urma unor fuziuni succesive. Grupul nostru este printre primii jucători în multe din pieţele din Europa Centrală şi de Est, iar România rămâne în continuare una dintre pieţele cu potenţial semnificativ de creştere pentru banca noastră. Vom căuta în continuare cele mai bune soluţii financiare pentru realizarea proiectelor clienţilor noştri din România”, a declarat Ezio Salvai, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank va acţiona în continuare pe piaţa locală ca o bancă universală, cu produse şi servicii destinate segmentelor retail, IMM şi corporate. Clienţii băncii au acces la o gamă largă de produse şi servicii la nivel local, dar şi în cadrul reţelei internaţionale a Grupului Intesa Sanpaolo.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienţi. Grupul este prezent în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune.

Pentru informaţii suplimentare şi suport clienţii băncii au la dispoziţie site-ul băncii www.intesasanpaolobank.ro, orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau Serviciul gratuit suport clienţi Tel Verde 0800.800.888, disponibil non stop.

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *