free download 78 travel guides written by experts

Verbatim lanseaza in Europa discurile Blu-ray inscriptibile de 100GB

Verbatim lansează Blu-ray Disc™ cu format BDXL™- medii optice de citire şi scriere compatibile, cu o capacitate de stocare generoasă de 100GB – de patru ori mai mult faţă de un Disc Blu-Ray standard.

Certificate de BDA (Asociaţia Blu-ray Disc), discurile inscriptibile Blu-ray de la Verbatim permit utilizatorilor să-şi salveze imaginile de înaltă rezoluţie, fisierele video sau audio în format HD la viteze de scriere de 4x mai mari. Cu o capacitate de stocare de 100GB, discurile BDXL ™ pot stoca în jur de 40,000 de imagini, 20,000 de melodii sau 8 ore de conţinut video HD.

Discurile Blu-ray oferă semnificativ mai multă capacitate de stocare în comparaţie cu mediile optice precum DVD sau CD astfel, sunt necesare mai puţine discuri pentru a salva un volum generos de date. Discurile Blu-ray standard cu un singur strat oferă o capacitate de stocare de 25GB, iar cele cu două straturi oferă 50GB capacitate, dar discul Verbatim BDXL™ dispune de trei straturi oferind o capacitate de stocare de 100GB. Discurile sunt acoperite cu un film rezistent pentru protecţie împotriva zgârieturilor.

“Discurile Blu-ray BDXL™ de 100GB de la Verbatim sunt ideale pentru lucrul în producţia de imagini sau fişiere în care sunt necesare discuri de mare capacitate pentru arhivare”, explică Rüdiger Theobald, EMEA Marketing Director de la Verbatim. “Consumatorii se pot baza pe controalele de calitate meticuloase realizate în timpul procesului de fabricare ce garantează fiabilitatea produselor Blu-ray de la Verbatim. Susţinut de expertiza companiei fondatoare Mitsubishi Kagaku Media (MKM), Verbatim este în continuare lider mondial în producţia de medii optice de stocare.

Discurile Blu-ray BDXL™ de la Verbatim sunt disponibile pentru achiziţionare în toată Europa.

In Japonia, Mitsubishi Kagaku Media îşi propune să introducă un disc profesional ‘Enterprise Grade’ BD-R BDXLTM dezvoltat în mod special pentru arhivarea digitală a documentelor corporative. Capacităţile de înregistrare optime sunt cel mai bine realizate pentru unităţile BDR-PR1M şi BDR-PR1MA alePioneer Corporation– unităţi BD dedicate ce oferă utilizatorilor profesionişti înregistrări de date excelente si asigură durata lungă de viaţă a discurilor şi extragerea de informaţii stocate. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.mcmedia.co.jp/enterprise/index_e.html sau contactaţi MKM-EnterpriseDisc@cc.m-kagaku.co.jp.

Nota: Blu-ray Disc™ si BDXL™ sunt mărci înregistrate deţinute de Asociaţia Blu-ray Disc (BDA).

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *