Primul concert INNA in Romania, organizat de FHM

FHM organizeaza primul concert din Romania al binecunoscutei artiste INNA care va fi pe data de 17 mai, la Arenele Romane.

Revista FHM lanseaza cu aceasta ocazie platform FHM Music sub care va organiza si alte evnimente muzicale pe parcursul acestui an.

Eduard Tone, redactor-sef FHM : “Prin lansarea platformei FHM Music, incercam sa extindem puterea brandului celei mai bine vandute reviste pentru barbati intr-o zona in care cititorii nostri se vor (si ne vor) regasi cu bucurie si entuziasm. Suntem fericiti ca primul concert din seria FHM Music o are cap de afis pe INNA, cel mai popular artist roman al momentului, si speram ca viitoarele concerte sa aduca live fanilor FHM si alte nume sonore, din peisajul muzical”

INNA va concerta alaturi de trupa Sensor, intr-un show incendiar care ii mai are trecuti pe afis pe Play & Win, Akcent si Alex Velea. Concertul organizat de FHM Music este sponsorizat de Vodafone si are ca parteneri media Antena 1 si Radio Zu.

„Suntem incantati sa fim parteneri al primului concert INNA in Romania, cel mai apreciat artist roman al momentului la nivel mondial, cu albume care s-au vandut deja in sute de mii de exemplare. Este un eveniment muzical mult asteptat de publicul roman. Ne bucuram, ca prin intermediul Vodafone Best Music, platforma prin care sustinem marile evenimente muzicale inca din 2006, Vodafone le poate oferi romanilor o experienta deosebita: primul concert cu Inna la ea acasa.” a declarat Marko Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

INNA (Elena Alexandra Aposteanu) este cel mai cunoscut artist roman al momentului, succesul ei incontestabil la nivel european si mondial transpunandu-se in vanzari de zeci si sute de mii de albume, rasplatite cu discuri de aur si platina. Melodii precum Hot, Love, Deja Vu, Amazing, au ajuns rapid pe cele mai inalte locuri in topurile internationale. Totodata, INNA este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat nu mai putin de 5 premii la Romanian Music Awards.

Imensul succes international al INNEI e completat de cei peste doua milioane de fani declarati pe pagina de Facebook dar si de faptul ca, in 2010, a fost declarata Cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM.

FHM face parte din portofoliul trustului Sanoma Hearst Romania, care mai publica inca 18 reviste, branduri de top – Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Harper’s BAZAAR, FHM, Esquire, National Geographic, National Geographic Traveler, Story, Femeia, Femeia de azi, mami, mamica de azi, bucataria de azi, sanatatea de azi, Casa si Gradina, Villa Design, Auto motor si sport, Miresici – si un portofoliu de 12 website-uri – mami.ro, parinti.com, miresici.ro, femeia.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, casa-gradina.ro, natgeo.ro, marieclaire.ro, esquire.ro, story.ro, auto-motor-si-sport.ro.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *