Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Puya, in direct la Request 629: „Noi am facut Vestul salbatic de ceva timp…”

Request 629 şi Radio 21 iţi aduc cele mai fresh şi tari hituri din Romania!

Unul dintre ele este şi "Vestul salbatic", noul single al lui Puya, cu care Dj Andi şi Liviu Hodor au discutat în direct marţi, 15 martie, în cadrul emisiunii Request 629.

Piesa „Vestul Salbatic” este cel mai recent single din seria "Romanisme" – o campanie începută de Puya în urmă cu doi ani, odată cu lansarea "Undeva’n Balkani" – şi a fost  înregistrată în aceeaşi perioadă cu "Americandrim", intrân oficial pe piaţă în această săptămână.

„Ne-am gândit să fim mai rapizi, să nu lăsăm lumea să aştepte. Suntem în secolul energiei, în secolul supersonic”, a spus Puya în direct la Request 629.

"Vestul Salbatic" (text: Puya, muzica: George Hora) abordează problema plecării masive a românilor peste graniţă în căutarea unei vieţi mai bune în alte ţări.

„Piesa e o paralelă între plecarea românilor şi ce s-a întamplat în America. Vorbesc de plecarea românilor în Vest, pe care Noi l-am facut sălbatic de ceva timp”, a explicat artistul.

Pentru că noul videoclip va fi inspirat de realitatea pe care românii o trăiesc dincolo de graniţe „chiar îi rugăm pe toţi să se filmeze cu mobilele şi să ne trimită materialele la contact [at] puyaoficial.ro. Am pus piesa pe net, ca românii de peste tot să o asculte şi să facă tot ce simt ei, dar din locurile unde sunt plecaţi”, a completat Puya.

DJ Liviu Hodor e de părere că anul trecut „a fost anul Puya, şi anul asta dă semne să fie la fel”, însă, starul crede că mai are de muncă pentru asta.

"Vestul Salbatic" are toate şansele să devină rapid un hit şi să-l menţină în top pe Puya, care este fără îndoială cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani, la nivel naţional.

Ce-i drept, la o piesă în care se vorbeşte despre "exodul românilor în străinatate, în urma căruia România a avut de pierdut.” şi despre un stil de viaţă prost („Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile şi mâncăm produse proaste de import. Noi, care avem atâtea posibilităţi, mâncăm foarte prost. Majoritatea romanilor şi-au lăsat pământurile şi au plecat să culeagă căpşuni în străinatate.", după cum spune Puya), e imposibil de crezut că nu vor apărea reacţii şi comentarii de toate felurile.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *