free download 78 travel guides written by experts

Prietena diavolului

Peter Robinson
Editura Leda

Pe marginea unei stanci, intr-o dimineata, un om care iesise sa se plimbe cu cainele descopera o femeie intr-un scaun cu rotile, o doamna al carei gat fusese taiat. In aceeasi zi, intr-o alta parte, intr-o cladire din zona Labirint a Eastvale, o tanara, Hayley Daniels este gasita moarta (si pare a fi fost si violata).

Aflam ca femeia imobilizata in scaunul cu rotile a avut o poveste de viata deloc usoara si un accident care a adus-o in aceasta stare. Dar nimeni nu pare a sti foarte multe despre Karen Drew. Exista insa un motiv intemeiat: numele real nu era acesta. De altfel nici povestea imobilizarii ei nu este cea crezuta initial. Doamna este in fapt sotia celui considerat a fi responsabil de torturarea si omorarea mai multor tinere. Multi o invinovateau si pe ea pentru ca nu a facut mare lucru, ba a participat la acele crime.

Si ce este cu acea tanara in Labirint? Cine sa fi dorit sa o omoare? Toti cei implicati par a avea alibiuri. Dar cineva totusi este criminalul.

Vor mai aparea si alte victime?

Sunt cele doua crime conectate in vreun fel?

Romanul mai aduce si povesti din viata politistilor implicati. Fiecare cu bagajul lui, cu diverse legaturi precedente. Annie se trezeste intr-o dimineata langa un tanar cu aproape 20 de ani mai tanar decat ea. Dar nu isi aduce aminte sa fi ajuns acolo. El are insa multe poze compromitatoare cu ea. Le va face publice?

Un roman politist captivant, dar scris in asa fel incat nu stii cand ai ajuns la finalul celor peste 500 de pagini. Nu este insa de mirare daca tinem cont ca autorul, Peter Robinson, este un autor al genului cu multe carti ajunse bestseller deja.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *