free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru cauta cel mai indemanatic roman, la Castigi in 60 de secunde

Cu o zi înainte de Ziua Naţională a României, Dan Negru vrea să găsească cel mai îndemânatic român. Pentru asta a invitat în platou cinci concurenţi în porturi populare, fiecare reprezentând câte o zonă a ţării: Moldova, Ardeal, Dobrogea, Banat şi Maramureş. Dacă va găsi sau nu Dan Negru cel mai îndemânatic român, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie “Câştigi în 60 de secunde.

Cea mai nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde aduce în platoul emisiunii oameni din toate colţurile ţării. Astfel, un moldovean, un ardelean, un dobrogean, un bănăţean şi un moroşan vin să îşi testeze îndemânarea şi să demonstreze că ei suunt cei mai îndemânatici români.

Ionică Pereţeanu are 23 de ani şi este din Constanţa. De profesie este muncitor la Baza Militară Mihail Kogălniceau. Are spirit de competiţie, iar dacă cineva face un lucru impresionant, tânărul are ambiţia să îl facă şi mai bine. Mai spune despre el că învaţă foarte repede şi că este îndemânatic şi calculat. Pentru el ar fi o adevărată provocare să îşi cumpere o maşină cu banii de la Câştigi în 60 de secunde.

Ioan Bledea are 21 de ani şi este din Sighetu Marmaţiei. Este referent la Unitatea Administrativ teritorială din Coroieni şi este o fire foarte energică şi răbdătoare. Nu a venit în concurs cu gândul de a câştiga premiul cel mare, însă promite să nu se dea bătut cu una cu două. Cu banii pe care speră să îi câştige în gameshow vrea să îşi deschidă o afacere.

Irina Calistru este din Suceava, este căsătorită şi are trei locuri de muncă: responsabil producţie în prelucrarea lemnului, agent de asigurări şi traducător. Irina este o fire foarte încăpăţânată şi se enervează foarte repede. Cu banii pe care îi va câştiga şi-ar dori să meargă în vacanţă cu soţul său în Grecia, iar dacă ar fi să nu câştige are şi o variantă de rezervă: se va vopsi blondă şi va participa la “Te pui cu blondele”, pentru că este o mare admiratoare a lui Dan Negru.

Horea Mărişescu are 38 de ani şi este din Reşita. Este căsătorit şi are un copil de 8 ani. În prezent este profesor la un Colegiul Aurora. Spune despre el că îi plac lucrurile simple şi totodată complicate, iar cel mai interesant atu al său este concentrarea. Cu banii pe care îi va câştiga în gameshow vrea să îşi plătească datoriile mai vechi.

Radu Opriţa este din Cluj Napoca şi este student. Spune despre el că este o persoană foarte dinamică, creativă şi extrem de ambiţioasă. Îi pace să participe la orice competiţie şi face din orice zi obişnuită o provocare. Indiferent de suma pe care o va scoate din vistieria lui Negru, tânărul promite ca în primul rând să îşi cinstească susţinătorii, iar în cazul în care suma va fi una considerabilă, şi-ar dori foarte mult să îşi cumpere o motocicletă cu care să străbată ţara în lung şi în lat.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *