free download 78 travel guides written by experts

Preselectii lunare pentru Corul de Copii “Boem Club”

Incepand cu luna noiembrie 2011, Scoala de Muzica “Boem Club” va organiza lunar preselectii pentru admiterea in Corul de Copii Boem Club.

Prima dintre preselectiii va avea loc pe data de 13 noiembrie 2011, incepand cu ora 14:00, la sediul Boem Club din Str. Negoiu, nr.11 (Zona Pietei Alba-Iulia).

La preselectia pentru Corul de Copii Boem Club sunt asteptati sa participe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, care iubesc muzica si isi doresc sa cante intr-un mediu organizat, intr-o ambianta placuta, relaxanta si distractiva.

Inscrierile pentru preselectii se pot face la numarul de telefon 0760 689 422, in fiecare zi, de luni pana duminica, intre 09:00 si 21:00.

Toti copiii care participa la preselectii trebuie sa pregateasca o melodie la alegere. Abilitatile muzicale ale copiilor vor fi testate de catre un profesor de specialitate, absolvent de conservator.

Doi dintre cei mai talentati copii care se vor prezenta la preselectii vor castiga un abonament pe o luna de zile pentru participarea la Corul de Copii “Boem Club” si vor avea oportunitatea de a sustine concerte, recitaluri si auditii interne, alaturi de un grup profesionist.

Despre Scoala de Muzica “Boem Club”

Scoala de Muzica “Boem Club” este primul club de muzica din Bucuresti care se adreseaza in egala masura tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta si de nivelul de pregatire muzicala. Astfel, adulti si copii deopotriva pot alege intre cursurile de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari si nu in ultimul rand workshop-uri de teoria si istoria muzicii. Toate cursurile care se desfasoara la Scoala de Muzica “Boem Club” sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale ale fiecarui cursant in parte.

Echipa Boem Club este formata din profesionisti, profesori dedicati activitatii pe care o desfasoara si care au o bogata experienta in predare.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *