free download 78 travel guides written by experts

Concurentele Next Top Model au parte de o noua lectie de stil

Frumoasele fete învaţă să danseze Bollywood style

În cel de-al optulea episod Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzat joi, 3 noiembrie, de la 20:20, protagonistele au parte de o nouă lecţie de graţie şi stil. Bote profită de prezenţa Sushmei Patel, pentru a le explica fetelor expresivitatea prin dans. Şi nu orice dans, ci vestitul dans indian Bollywood style. Cel mai bine pare să se descurce însă…tot Bote.

Modelling-ul nu presupune doar defilare pe catwalk. Să fii model nu e deloc uşor, iar Bote vrea cu orice preţ să le explice asta concurentelor Next Top Model. Astfel, Cătălin a profitat de prezenţa celebrului designer indian Sushma Patel pentru a le oferi protagonistelor show-ului o adevărată lecţie de expresivitate prin dans. Şi nu orice dans, ci vestitul dans indian Bollywood style.

Sushma începe prin a le explica fetelor că dansul indian implică foarte multă graţie şi o atenţie deosebită la mişcările mâinilor, ţinută şi, mai ales, o privire impunătoare. Este un dans cu personalitate, un dans care implică multă atitudine, expresivitatea fiind unul dintre cele mai importante lucruri în modeling. Sushma le explică pas cu pas coregrafia dansului.

Deşi încearcă din răsputeri să ţină pasul cu frumoasa indiancă, fetele nu fac decât să îşi dea cu stângul în dreptul. Nu se sincronizează deloc, parca-ar fi de lemn. Cătălin, care a stat deoparte şi le-a observat, furat de ritmurile bollywoodiene şi intrigat de stângăcia fetelor, intervine şi începe să danseze alături de ele.

“Le are Bote!” spun fetele amuzate. Acesta dansează frenetic, prinzând imediat ritmul. Şi nu se lasă, ci lucrează cot la cot cu fetele până reuşeşc împreună să înveţe coregrafia. La final, fetele aclamă într-un glas: “Cătălin raskapur! Cătălin raskapur!”.

Această lecţie, pusă la cale de Cătălin împreună cu creatoarea indiană Sushma Patel, nu este deloc întâmplătoare. Mişcările extrem de graţioase le vor ajuta cu siguranţă pe mai departe, pentru surprizele pe care celebrul designer român le-a pregătit protagonistelor Next Top Model în cel de-al optulea episod al incendiarului show, difuzat joi, 3 noiembrie, de la 20:20.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *