free download 78 travel guides written by experts

Premiera: Website-ul HR-Partner.ro coboara in offline si prinde viata pe 16 noiembrie, la Bucuresti

HR Management Club, asociaţia practicienilor de resurse umane din România, anunţă lansarea în premieră a HR Partner Live, primul eveniment din seria de evenimente organizate de HR Club, sub egida HR Partner (www.hr-partner.ro) şi se adresează directorilor şi specialiştilor de resurse umane. Evenimentul va avea loc pe data de 16 noiembrie, începând cu ora 9 a.m. la Rin Grand Hotel din Bucureşti.

„Schimbul de bune practici, conţinutul de calitate sunt fundamentele evenimentelor organizate de HR Club, iar HR Partner Live este un instrument prin care vrem să îi susţinem pe membrii noştri în dezvoltarea şi implementarea de strategii eficiente bazate pe cele mai noi tehnici şi metode existente în domeniu. Cele cinci teme alese pentru panelurile de discuţii reprezintă zone de maxim interes pentru practicienii de resurse umane şi au fost alese pe baza studiului HR Outlook, realizat trimestrial de HR Club”, declară Csaba Gergely, Preşedintele HR Club.

„Prin acest eveniment ne-am dorit să facilităm interacţiunea dintre practicienii şi furnizorii de resurse umane, într-un cadru care să susţină un schimb eficient de informaţii şi, mai ales, să sprijine crearea unor relaţii de colaborare de lungă durată între furnizorii de servicii membri HR Partner şi specialişti în resurse umane. Evenimentul are două componente, pe de o parte, panelurile de discuţii pe teme specifice, pe de altă parte, o zonă expoziţională şi una de „meeting corners” – zone de întâlniri unu la unu. Din dorinţa de a îi încuraja pe practicieni să cunoască mai îndeaproape piaţa şi să fie deschişi dialogului cu furnizorii de servicii de resurse umane, participarea este gratuită pentru toţi profesioniştii de resurse umane”, adaugă Roxana Simion, Project Manager HR Partner şi HR Partner Live.

Cele cinci sesiuni abordează subiecte de executive development, learning, standarde de calitate, schimbare organizaţională şi soluţii informatice pentru resurse umane.

TEMELE SESIUNILOR

● Executive development: performanta la varf, motorul performantei in afaceri
● Resursele umane conectate la tehnologie: cum alegi cea mai buna solutie pentru compania ta?
● Asigurarea calitatii serviciilor de resurse umane prin standarde
● Training to learning: cum sa creezi o cultura a invatarii in organizatia ta
● Sondajele pentru angajati, instrument strategic pentru schimbarea organizationala

Sesiunile sunt facilitate de reprezentanţi ai unor companii de renume pe piaţa de servicii din România şi de reprezentanţi ai conducerii HR Club.

Pentru mai multe detalii, accesaţi HR Partner Live.

Evenimentul din data de 16 noiembrie, precede Conferinţa Naţională HR Leading Success – un eveniment HR Club ajuns la cea de a IV-a ediţie.

HR Club

HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Partenerii HR Club pentru anul 2011 sunt companiile: ASEBUSS & EXEC EDU, Regina Maria, Enovate si Trend Consult. Va rugam sa ne vizitati la //www.hr-club.ro.

HR-PARTNER.RO

Hr Partner.ro este un instrument menit să îi ajute pe practicienii de resurse umane să dezvolte programe consistente și să diversifice programele existente în organizațiile din care provin, prin acces la servicii specifice care includ administrarea de personal și salarizare, consiliere în carieră, consultanță de resurse umane, evaluare, instruire și dezvoltare profesională, outplacement/muncă temporară, protecție și securitate în muncă, recrutare și selecție sau studii salariale.

HR Partner se bazează pe expertiza și resursele unora dintre cele mai importante companii de consultanță și servicii de resurse umane din România care, prin intermediul acestui instrument, nu numai ca își pot pune în valoare serviciile, dar mai ales le pot valida prin recomandările clienților. Va rugam sa ne vizitati la www.hr-partner.ro sau HR Partner Live.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *