free download 78 travel guides written by experts

Spectacolul “Royal Fashion”

la Teatrul de pe Lipscani nr. 53, pe 26 oct 2011

Spectacolul „Royal Fashion” se va juca, incepand cu 26 octombrie 2011, la orele 19.00, pe scena Teatrului de pe Lipscani. Premiera va avea loc in prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei si a invitatilor Altetelor Lor Regale.

“Royal Fashion” este, in vizunea regizorala a lui Dan Puric un reper, un cumul de valori si traditii necesare oricarui tip de societate care doreste sa evolueze.

“Am încercat, prin acest spectacol, să aduc aminte ceea ce am pierdut: fiorul înălţător al calităţii. Căci regalitatea asta presupune: o înălţare, o înnobilare, o scoatere din mulţime… Este, dacă vreţi, înnobilarea firii umane, atât de supusă biologicului şi gregarităţii, cu statutul de fiinţă.” (Dan Puric)

Spectacolul este o parabolă inedită a monarhiei realizată cu mijloace originale, îmbinând pantomima, baletul, stepul dar și cadrilul cu rockul. Balerinii și actorii instaurează cu acest spectacol un dialog trecut-prezent sub bagheta magică a lui Dan Puric.

Costumele fabuloase create de Doina Levintza, scenografia Corinei Grămoșteanu cu un mesaj propriu și care potentențează semantica spectacolului, coregrafia Leliei Marcu, mijloc de concretizare a viziunilor, a utopiilor și a profețiilor spectacolului, completează lumile imaginate de Dan Puric, nuanțând momente și spărgând conveniențe. Producator unic MB Technology, presedinte Mircea Tudor.

Distribuția: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Antoanela Vlădescu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roșu. Toni Dumitrescu.

Cu participarea extraordinară a soliștilor Operei Naționale București:
Bianca Fota, Cristina Dijmaru și Bogdan Cănilă. Ansamblul de balet:
Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Iaela Cocoară.

Le multumim: sponsorului nostru Raiffeisen Bank si partenerului nostru Mercedes-Benz Romania, fara de care acest proiect nu ar fi putut sa fie realizat.

De ce Royal Fashion? Dan Puric://www.youtube.com/watch?v=LeZAQVd90d4

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *