metalshow

Pe 3 septembrie suntem parteneri la Promenada Kids Fashion Show

Oana Cuzino este gazda evenimentului

Miercuri, 3 septembrie 2014, incepand cu orele 19:00, vedetele impreuna cu micutii lor defileaza la Promenada Kids Fashion Show, o prezentare a ultimelor tendinte ale modei pentru copii.

Evenimentul are si scop caritabil – cei prezenti vor putea sa afle informatii despre programele sociale ale asociatiilor World Vision Romania si Metropolis si sa ajute copii din intreaga tara sa se bucure de inceputul noului an scolar echipati corespunzator.

Gazda evenimentului va fi Oana Cuzino, ambasador World Vision Romania.

Elena Lasconi, Florin Busuioc, Andreea Perju, Crina Abrudan, Alina Crisan, Diana Dumitrescu, Dana Savuica, Andreea Marinescu, Bogdan Vladau, Maria Marinescu, Victor Slav, Maria Buza, sunt doar cateva dintre vedetele care vor defila alaturi de micutele modele care vor purta tinute de la Contessina, Primigi, Vicomte A, Next, US Polo ASSN, Pink&Blue, Babyna, C&A, Hervis Sports, Intersport, Deluxe Cards, Tchibo, KidVentura, Penti.

Micutele modele vor purta incaltaminte din colectiile de toamna de la Humanic si ECCO.

Cum in fashion detaliile fac diferenta, tinutele vor fi accesorizate cu bijuterii, ochelari si ceasuri vesele de la Cielo Venezia 1270, Swatch si Optiblu si cu cele mai noi produse “must have” de la Noriel, Carturesti, Autograf, ICentre, Altex, Flanco, Sony Center si … Baby’s Boutique.

Stylingul colectiilor magazinelor participante este realizat de divizia de stilism avansati DallesGo, coordonata de binecunoscutul critic de moda Ovidiu Buta.

Pregatirea pentru defilare va fi asigurata de expertii de la Sephora si Yvonne Salon.

In cadrul evenimentului, vom degusta portii aromate de fericire, oferite de cofetaria OCTAVIAN Dulce de Romania, care isi asteapta clientii incepand cu 1 septembrie in mall Promenada la nivelul -1.

Bucuresti, 02.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *