free download 78 travel guides written by experts

„Vorbeste liber!” – cu Sorin Oprescu, despre alegerile prezidentiale

Primarul general al Capitalei este invitatul lui Sorin Avram, alături de Mircea Dinescu, la talk-show-ul de marţi, 2 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Dintre politicienii care, până acum, şi-au anunţat candidatura pentru funcţia deţinută în prezent de Traian Băsescu lipseşte Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, despre care s-a spus, nu o dată, că va încerca să ajungă la Palatul Cotroceni. Vrea sau nu vrea Sorin Oprescu să candideze pentru funcţia de preşedinte al României? Primarul general al Capitalei este invitatul lui Sorin Avram la ediţia cu numărul 2 a emisiunii Vorbeşte liber!, cel mai nou talk-show din programul TVR 1, de marţi, 2 septembrie, de la ora 21.00. Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe www.tvrplus.ro.

După anunţarea rezultatelor alegerilor locale, mulţi dintre cei aleşi le transmit alegătorilor că sunt hotărâţi să dezbrace haina politică şi să se apuce de treabă. Însă, nu toţi reuşesc să se ţină de cuvânt. De curând, Guvernul a anunţat, printr-o ordonanţă de urgenţă, că este de acord cu migrarea primarilor de la o formaţiune politică la alta. Unul dintre cei care s-au declarat împotriva acestei decizii este primarul general al Capitalei, independentul Sorin Oprescu, invitatul de marţi seară al emisiunii Vorbeşte liber!. Alături de el şi de moderatorul Sorin Avram, în partea a doua a emisiunii vine să dezbată subiectele fierbinţi ale vieţii politice actuale Mircea Dinescu, una dintre vocile de impact ale societăţii civile.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.15, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 02.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *