free download 78 travel guides written by experts

Paper Plus: “Poti sa construiesti o retea de distributie nationala

cu o investiţie de 75.000 euro”

Gestionarea eficientă a resurselor financiare, precum şi creşterea capacităţilor logistice au impulsionat compania Paper Plus să continue extinderea reţelei de distribuţie la nivel naţional

Anul acesta, Paper Plus, singurul deţinător al unor branduri AfH româneşti, doreşte să își consolideze reţeaua de distribuitori, prin extinderea acesteia în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Iaşi, Braşov şi Arad. Până în prezent, compania a investit în extinderea şi consolidarea reţelei aproximativ 75.000 euro, o parte semnificativă a investiţiei fiind alocată pentru extinderea parcului auto, urmând să mai investească încă 30.000 euro până la finalul anului.
  „Credem că în acest moment Paper Plus poate fi considerată un model de business de succes. Am reuşit să construim o reţea în cele mai importante oraşe din ţară cu o investiţie de doar 75.000 euro, pentru creșterea și optimizarea distribuției la nivel național prin dezvoltarea numărului de distribuitori şi extinderea parcului auto. Intenţionăm să continuăm această strategie pentru a răspunde prompt solicitărilor unui număr din ce în ce mai mare de clienţi din toată ţara”, declară Marian Ivan, General Manager Paper Plus.

Recent, Paper Plus a inaugurat un nou centru logistic cu o suprafaţă de 1.600 mp, ca urmare a dezvoltării operațiunilor derulate la nivel naţional. Potrivit reprezentanţilor companiei, creşterea capacităţilor logistice permite livrarea a 4,5 tone de hârtie pe zi.

Paper Plus a estimat pentru anul acesta o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, faţă de 1,7 milioane euro, valoare raportată în 2007.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *