free download 78 travel guides written by experts

La Romantica ai o vara ca in filme

Carmen Electra si Pamela Anderson fac echipa buna la Romantica

Postul de televiziune Romantica le-a pregatit telespectatorilor sai o vara ca in filme! Cea mai indragita echipa de salvamari vine la Romantica in cunoscutul serial "Baywatch-salvamarii". Un Fat Frumos işi va cauta perechea in reality show-ul "El principe azul"(Fat Frumos fara pereche). Doamnele si domnişoarele vor vedea in telenovela "Este pentru ultima data" (Ni una vez mas) ca educatia, starea financiara sau varsta nu conteaza in momentul in care sufera un abuz. Toate serile calduroase de vara vor propune Filmul Romantica de la orele 22.00. Incepand cu 9 iunie, de luni pana vineri, de la orele 21.00, David Hasselhof va conduce o echipa formata din cele mai frumoase actrite. Baywatch – Echipa de interventie este un serial american, care a intrat in Guiness Records Book ca cel mai vizionat program cu difuzare saptamanala din intreaga lume. Baywatch a fost difuzat in peste 140 de tari de pe toate continentele (mai putin Antarctica), audienta insumata ridicandu-se la 2,4 miliarde de telespectatori. Serialul urmareşte atat activitatea tinerilor salvamari, cat si relatiile interpersonale care se dezvolta intre ei. Pe langa salvarea de la inec, salvamarii se implicasi in  diverse situatii: prinderea unor criminali in serie, atacuri ale  rechinilor sau chiar trafic cu materiale nucleare.

Distributia serialului cuprinde multe femei, care au devenit apoi celebre, gratie calitatilor sale fizice. Cea mai cunoscuta dintre ele este Pamela Anderson, dar sa nu le uitam nici pe Alexandra Paul, Carmen Electra, Erika Eleniak sau Anna Nicole Smith.In serial mai apar si Gena Lee Nolin, Jaason Simons, Donna D`Errico, Nicole Eggert – actrite a caror cariera a fost consacrata de aparitia in acest serial. Totodata, in serial apare si Kelly Slater, care in realitate este un surfer profesionist, de opt ori campion mondial la surf. Majoritatea actritelor au aparut ulterior pe coperta revistei Playboy. Recordul il detine Pamela Anderson, care a aparut pana acum de 12 ori pe coperta revistei americane. La momentul difuzarii Baywatch era considerata productia cu cele mai multe femei provocatoare din SUA.

Leonardo Garcia, fiul celebrului actor de telenovele Andres Garcia, este un Fat Frumos care işi cauta perechea in reality show-ul "Fat Frumos fara pereche" (El Principe Azul), difuzat din 8 iunie, de la orele 23.00, in fiecare sambata si duminica. Daca frumosul Leonardo işi va gasi femeia vietii, aflati doar la Romantica! Despre violenta domestica si felul in care se manifesta aceasta veti afla vizionand povestile a cinci femei in telenovela "E pentru ultima data" (Ni una vez mas). De la orele 24.00,incepand cu 13 iunie, telespectatorii vor vedea concret cat de violente pot fi abuzurile suferite de femei indiferent de varsta, de statut social, de situatie materiala sau de varsta.

Toate serile calduroase vor propune in fiecare zi, de luni pana vineri de la orele 22.00,  sambata de la 15.30 si duminica de la 20.00 cate un film exceptional. Actori ale caror cariere au fost deja consacrate prin premii Oscar, Emmy, Bafta, Globurile de Aur si nu numai, vor veni la Romantica pentru a intruchipa personaje memorabile si pentru a prezenta poveşti deosebite. Russel Crowe, Brooke Shields, Eva Marie Saint, Armand Assante, Olivia Hussey, Piper Laurie, Edward Albert,Dolly Parton, Marcia Cross, Michael O` Keefe sunt doar cativa dintre actorii care vor veni la  Romantica pentru ca toti telespectatorii postului sa aiba o vara ca in filme.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *