free download 78 travel guides written by experts

Pe 1 iunie, ING Bank deschide portile unei lumi minunate

si fascinante pentru copii!

ING Bank  Romania isi invita clientii sa descopere cele mai inovatoare solutii financiare in timp ce copiii lor se vor bucura de surprizele din Kids’ Corner.

ING Kid’s Corner
Noi masuri strategice in avantajul clientilor 
ING – O lume minunata plina de suprize pentru copii

Coltul dedicat copiilor, „Kid’s Corner” este un spatiu special amenajat in sediile ING pentru copiii cu varste intre 1 si 6 ani, in care acestia se pot juca, desena si bucura de surprizele pregatire. In aceasta „lume minunata” sunt asteptati clientii ING Bank din  Timisoara, Constanta, Arad, Iasi, Pitesti si Ploiesti. Acestia vor putea afla direct de la  specialistii bancii  care sunt cele mai noi si mai usor de utilizat solutii financiare.

Inovatia
Inivatia ING Bank

„ING Bank se evidentiaza pe piata de retail banking din Romania printr-un concept diferit de abordare in relatia cu clientii sai. Vrem sa oferim acestora produse si servicii simple, de calitate si ne dorim ca ING Office Bank si ING Self’Bank sa fie pentru ei locul in care gasesc solutii financiare accesibile, rapide si inovatoare Pe scurt, un loc in care se simt confortabil, ca acasa” a declarat Cristina Micu, Head of Marketing & Communication, ING Retail Banking.
Noi masuri strategice in avantajul clientilor 

ING Self’Bank

ING Self’Bank este locul care iti ofera:
·    Un program adaptat timpului tau
·    Posibilitatea de-a plati, fara comision, facturile tale lunare
·    Siguranta si rapiditate

Comunicarea acestei initiative s-a facut prin impartirea de pliate in zonele de proximitate ale office-urilor ING.

Conceptul ING Kid’s Corner va fi activat in sediile ING selectate in perioada 30 mai-5 iunie, urmand ca in viitor sa fie extins si in alte locatii.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *