free download 78 travel guides written by experts

Organizeaza-te!

Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea
Chris Crouch
Amsta Publishing

"cum sa devii mult mai concentrat, mai organizat si mai productiv… si cum sa-ti imbunatatesti performantele profesionale." (p. 17)

Se pierde mult timp inutil. Lipsa organizarii eficiente duce la clipe care se duc. Acestea, adunate, ajung sa alcatuiasca minute, ore, zile, ani.

Lipsa organizarii duce si la numeroase amanari, stresarea colegilor sau sefului (pentru ca nu se duce o singura data cu toate problemele pentru a fi semnat) si situatii mai putin placute. Toate pot fi insa evitate.

Organizeaza-te! – Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea este o carte care poate parea mai putin voluminoasa insa care este cuprinzatoare. Capitolele sunt scurte, informatia fiind foarte concentrata. Exista exemple pentru fiecare situatie in parte si precizari clare despre modul in care ordinea isi poate face loc in viata oricui.

O carte interesanta si utila asadar multor persoane, indiferent de domeniul de activitate. Desigur ca doar citirea ei nu transforma o persoana dezorganizata intr-una foarte ordonata, insa este un prim pas, iar daca persoana care citeste cartea este consecventa sunt sanse mari ca lucrurile sa mearga bine.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *