bucharest tech week 2021

O noua viziune…

Cosmin Ene
New Business Director
Invent Media

Patru pereti. Destul de aproape de tine. O destinatie. Etaje perindandu-se. Stresul de dinaintea unei intalniri. Relaxarea dupa o zi de munca. Instructiuni de folosire. Proceduri in caz de urgenta. Singuratate. Inghesuiala. Evitarea privirii celuilalt. Uitatul pe pereti. In oglinda.

Si… dintr-odata… Imagine. Inviorarea peisajului. O informatie utila. O idee. Oportunitate. O viziune noua – publicitate in lift.

{viewonly=registered,special}Companiile utilizeaza astazi modalitati dintre cele mai diverse pentru a-si consolida imaginea, pentru a crea notorietate produselor sale, unor servicii si chiar pentru a face cunoscute promotii. Se cauta din ce in ce mai mult relevanta. Se doreste sa se stie exact cine este expus unui mesaj publicitar. Se cauta un impact sporit pentru campania realizata. Daca totul se poate realiza si la un pret mai bun prin comparatie cu alte media cu atat mai bine.

Publicitatea in lift  este unul dintre putinele mijloace prin care companiile ar putea sa transmita in mod original si relevant mesajul dorit. Impactul este major. Audienta este cunoscuta prin intermediul datelor indirecte: costurile implicate de inchirierea sau detinerea unui apartament intr-o anumita zona ofera informatii despre venitul mediu lunar al celor ce locuiesc in acele apartamente. In plus, in blocurile unde exista lifturi inchiriate sunt si multe sedii de firme, ceea ce sporeste traficul de persoane. Luand in considerare si vizitatorii – firmelor sau familiilor ce locuiesc in acele blocuri – se poate constata ca exista o audienta numeroasa si mai ales relevanta.

Un spatiu inedit asadar, diferit de cele obisnuite, care ofera avantaje importante companiilor. Pe langa flexibilitatea in alegerea zonelor si a blocurilor in care se pot posta afise, se remarca vizibilitatea permanenta a mesajului – afisul se afla in liftul ce poate fi utilizat 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Campaniile au impact cu atat mai mare cu cat nu ruleaza in acelasi timp, in acelasi suport, mai multe reclame. Costurile sunt mai scazute fata de publicitatea “traditionala”.
 
Mai exista un avantaj ce poate aduce beneficii pentru imaginea companiilor care aleg sa foloseasca acest mijloc de promovare si anume posibilitatea de a avea campanie cu materiale unice pentru acest suport – panoul publicitar din lift. Invent Media ofera de exemplu si acest serviciu, complementar, de creatie a conceptului grafic pentru acest mediu pus la dispozitia celor interesati.

“Si pana la urma de ce nu ar face compania mea timpul petrecut intr-un lift mai placut – printr-un afis care in final imi aduce beneficii de imagine?” In fond, liftul este singurul mediu in care impactul, relevanta si creativitatea contribuie impreuna la desfasurarea campaniilor publicitare eficiente si memorabile.

Dupa cativa ani de experienta multinationala in domeniul IT Software, Cosmin Ene a ales sa mearga pe un alt drum in care expresia de sine sa nu cunoasca limite. Este vorba despre inceputul unei provocari: se angajeaza sa faca o diferenta in publicitatea din Romania.

Si aceasta noua experienta se numeste Invent Media, firma creata in septembrie 2005, impreuna cu un bun prieten pentru a aduce plus de valoare prin creativitate intr-un nou model de publicitate neconventionala – publicitatea in lift.

Despre Invent Media

Invent Media poate fi definita simplu prin publicitate in lift si creativitate. Punem la dispozitia celor interesati un spatiu inedit si generos pentru publicitate –  liftul. Sunt oferite de asemenea si servicii complete de creatie pentru diversele campanii pe care clientii doresc sa le desfasoare in lifturi.

www.inventmedia.ro{/viewonly}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *