free download 78 travel guides written by experts

Plaza Romania s-a pregatit de sarbatoare!

  • Centrul comercial te asteapta in aceasta perioada cu o multime de tombole cu premii, concerte, concursuri
  • De Paste, vii la Plaza Romania si poti castiga o masina!

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, centrul comercial Plaza Romania s-a pregatit cum se cuvine pentru a-si intampina vizitatorii: decoratii speciale de sarbatoare, expozitii de pictura si oua incondeiate, concerte, concursuri cu premii.

Cei care se simt atrasi de arta vor avea la dispozitie demonstratiile mestesugarilor veniti din toate colturile tarii care expun ceramica, pictura, minunatele si uitatele costume populare, totul in timp ce povestesc despre traditiile de Paste ale zonelor din care au venit.

Cinematograful  Movieplex are si el promotii speciale inainte de sarbatorile de Paste. In aceasta perioada, Movieplex Cinema implineste un an de la deschidere. De aceea, Movieplex ofera un cadou tuturor vizitatorilor sai: pe langa multe filme noi, in saptamana 17-20 Aprilie, pentru un bilet cumparat, se primeste inca unul gratuit!

In fiecare zi, in gradina iepurasului special amenajata in Rotonda din Plaza Romania pentru aceasta sarbatoare, vor fi concerte si dansuri sustinute de grupuri de copii. De altfel, in weekendul ce tocmai a trecut, Plaza Romania a sustinut lansarea unui nou album al corului de copii Bim-Bam, prefigurand evenimentele de Paste. La locul de joaca al copiilor din Plaza Romania va fi organizat concursul  “Vanatoarea de oua”, copiii fiind implicati in diverse activitati ai caror amfitrioni vor fi animatori si clovni: modelare a baloanelor, pictura pe fata, jocuri si concursuri, vor putea desena si vor putea invata sa picteze oua.

In plus, cine face cumparaturi de minimum 50 RON (500 000 lei) in Plaza Romania poate participa la o tomola al carei premiu este o masina.

“Ne-am pregatit cu tot ce era nevoie pentru a intampina cum se cuvine sfintele sarbatori de Paste. Evenimentele au fost gandite si ordonate astfel incat vizitatorii nostri sa aiba la dispozitie, in afara de spatiile comerciale, si spatii de recreere in care sa simta ca trec, intr-adevar, prin momente speciale”, spune  doamna Burcu Karasoy, director de marketing Anchor Group

De Paste, vino in gradina iepurasului din Rotonda din Plaza Romania! Te asteapta o multime de surprize!

Bucuresti, 17.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *