Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Open Manage Client Administrator 3.0

CU DELL™, GESTIONAREA STAŢIILOR CLIENT DEVINE MAI SIMPLĂ ŞI MAI PUŢIN COSTISITOARE

Open Manage Client Administrator 3.0 permite gestionarea integrată – pe o singură consolă – a hardware-ului şi software-ului pentru trei tipuri de sisteme client: desktop, notebook şi staţii de lucru

Dell a anunţat lansarea unui instrument de vârf pentru gestionarea sistemelor, prin intermediul căruia hardware-ul şi software-ul pentru staţiile de lucru Dell Precision™, notebook-urile Latitude™ şi sistemele desktop OptiPlex™  pot fi administrate de pe o singură consolă, extrem de intuitivă.  

Open Manage Client Administrator 3.0, dezvoltat în colaborare cu Altiris, este o suită integrată de aplicaţii, care permite crearea, editarea, copierea şi instalarea de la distanţă a imaginilor de sistem. Produsul oferă capabilităţi extinse, de la instalarea şi migrarea sistemelor la colectarea de informaţie privind componentele hardware şi software.  

Cu acest nou produs, utilizatorii pot, de asemenea, să configureze setări BIOS, să distribuie software într-o reţea, să monitorizeze funcţionarea hardware-ului şi să evalueze situaţia staţiilor client din reţea – toate acestea, prin intermediul unei interfeţe web sigure şi uşor de utilizat. 

OMCA 3.0 este disponibil începând de astăzi, la preţul de 27,90 de lire sterline (40 EUR). Acest preţ nu include TVA şi taxele de livrare.  Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.dell.com/openmanage. 

Despre Dell™
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori. Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell înregistrează cele mai mari vânzări globale de sisteme dintre toţi producătorii de calculatoare din lume şi se situează pe poziţia a 25-a în topul Fortune 500. Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridică la cifra de 56 miliarde USD.  Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com. Pentru a primi noutăţi despre Dell, vizitaţi www.dell.com/RSS.

Bucuresti, 17.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *