metalshow

O luna dedicata supranaturalului la AXN SCI-FI

Postul AXN SCI-FI, ce aparţine concernului Sony Pictures Television, este dedicat serialelor de succes şi filmelor ce aparţin genului S.F. Difuzat în ţări precum Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, AXN SCI-FI vă aduce în luna aprilie al patrulea sezon din serialul-documentar Vânătorii de fantome şi al doilea sezon din În slujba diavolului, în care Ray Wise (Twin Peaks, 24, Robocop) joacă rolul Diavolului. De asemenea, veţi putea urmări sezonul doi din legendarul serial Star Trek: Deep Space Nine

Star Trek: Deep Space Nine – Sezonul 2 – Premiera noului sezon!
Din 18 aprilie în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la ora 23:10

Acţiunea acestui serial extrem de popular are loc la mijlocul secolului 24 şi prezintă aventurile unei echipe de ofiţeri ai flotei stelare care iau sub comandă o navă extraterestră aflată la graniţa unor noi frontiere. În noul sezon, umblă zvonul cum că un erou al rezistenţei Bajoran, care se credea că ar fi murit, este de fapt în viaţă, iar Kira şi O’Brien se duc pe Cardassia IV pentru a-l salva. Între timp, “Cercul”, o sectă a guvernului provizoriu Bajoran care vrea să elimine influenţa extraterestră, ajunge încet-încet la putere.

În slujba diavolului– Sezonul 2 – Premiera noului sezon!
Din 13 aprilie, de luni până vineri, de la ora 21:00

Creatorul fimului Funcţionarii şi producătorul serialului Anatomia lui Grey ne oferă un serial amuzant, în stilul Buffy, spaima vampirilor. Când împlineşte 21 de ani, Sam (Bret Harrison – Orange County), un tip leneş, care a renunţat la facultate, află că înainte să se nască, părinţii lui i-au vândut sufletul diavolului (Ray Wise). Acum, el trebuie să vâneze demoni şi să-i ducă înapoi în Iad. Aşa că Sam ajunge să-şi petreacă zilele alături de prietenul lui cel mai bun, Sock (Tyler Labine – Jake 2.0), lucrând într-un magazin şi jucându-se jocuri video. Iar în timpul nopţii, cei doi lucrează ca vânători de recompense pentru diavol. La începutul sezonului 2, Sam este intrigat de un suflet evadat, Alan, care pare să fi reuşit să scape de înţelegerea pe care o avea cu Diavolul. Din această cauză Sam are greutăţi când încearcă să-l prindă pe Sufletul Scăpat al Săptămânii. Ben începe o nouă relaţie, însă oare iubita lui e mai mult decât pare?

Vânătorii de fantome– Sezonul 4 – Premiera noului sezon!
Din 6 aprilie, de luni până vineri, de la ora 14:00

Acest serial documentar durează o oră şi este adus de creatorul şi producătorul executiv al emisiunii American Chopper. În fiecare episod, un grup de cercetători al fenomenelor paranormale investighează case bântuite de prin ţară, întâlnind toate tipurile posibile de bântuire. Jason Hawes şi Grant Wilson – instalatori ca meserie – conduc Societatea Paranormală Atlantic. Această societate este formată dintr-un grup de oameni obişnuiţi care doresc să rezolve misterul anomaliilor supranaturale. În noul sezon, echipa vizitează câteva locaţii misterioase şi foarte interesante – o fortificaţie abandonată din timpul războiului Revoluţionar şi a celui Civil, o închisoare din New Jersey, un azil şi multe alte locuri, toate astea pentru a descoperi adevărul care se află în spatele apariţiilor fantomatice.

Pentru mai mult divertisment

AXN va difuza noi sezoane din Minţi criminale, Viaţa neaşteptată, Echipa specială şi Survivor, precum şi un serial în premieră şi în exclusivitate: Minţi criminale: Comportament suspect, cu Forest Whitaker în rolul principal. Programul special de Paşte include Vrăjitoarele din Oz, cu Christopher Lloyd în rolul principal. Această mini-serie va oferi o altă abordare a poveştii clasice a vrăjitorului din Oz, totul fiind plasat în timpuri moderne.

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *