metalshow

Ce a insemnat declaratia 112 pentru EBS Romania

Clienţii sistemului Clarvision Salarizare, dezvoltat integral de producătorul software EBS România, au depus Declaraţia 112 înainte de termenul limită. Având în vedere numărul foarte mare de utilizatori ai aplicaţiei de salarizare, la baza succesului a stat în primul rând echipa de consultanţă şi dezvoltare.

Dificultatea proiectului, în opinia EBS România, s-a datorat:
● timpului foarte scurt în care a trebuit să se dezvolte şi să se testeze funcţionalitatea de obţinere a Declaraţiei 112;
● gradului mare de complexitate a declaraţiei;
● inexistenţei normelor de aplicare aferente noilor modificări aduse codului fiscal. Lipsa acestora a lăsat loc interpretărilor cu privire la bazele de calcul a contribuţiilor de asigurări sociale;
● lipsei validărilor ANAF complete şi clare de la început, ceea ce a impus dezvoltarea de noi functionalităţi până în ultimul moment, astfel încât să poată fi acoperite toate combinaţiile de speţe posibile.

“Dezvoltarea funcţionalităţilor pentru Declaraţia unică 112 s-a dovedit a fi o adevarată provocare, atât pentru noi cât şi pentru clienţii noştri, mai ales că mulţi dintre ei au un număr mare de angajaţi şi le-ar fi fost aproape imposibil să introducă manual sute de angajaţi şi totodată să depună declaraţia în termenul legal. Cu toate acestea suntem bucuroşi că am reuşit să îi ajutăm pe cei 150 de clienţi să respecte termenul de limită şi să depună declaraţia în forma corectă” a declarat Iulia Dunca, Chief National Business Unit, EBS România.

“Declaraţia 112, prin care s-a format un întreg din trei părţi, constituie o nouă probă din partea EBS, a ceea ce înseamnă munca în echipă şi focusarea gândirii şi actiunii pe economie de timp, de bani şi respect pentru colaboratori. Rezultatul muncii echipei EBS ne ajută mult în munca noastră” – reprezentant Ceramica Iaşi, client Clarvision Salarizare din martie 2008.

Sistemul pentru calcul salarial dezvoltat de EBS România, Clarvision Salarizare, este considerat a fi în topul sistemelor software performante pentru salarizarea şi gestiunea angajaţilor, pe piaţa din România. În prezent, prin intermediul pachetului software Clarvision Salarizare se gestionează peste 40 000 de angajaţi, iar implementările de până acum constituie tot atâtea referinţe pozitive.

Printre clienţii Clarvision Salarizare se numără Delphi Packard (11000 angajaţi), Electrolux Satu Mare (1500 angajaţi), Electroargeş (650 angajaţi), Gerry Webber (370 angajaţi), Titan Mar – Marmosim (500 de angajaţi), Autonet – Satu Mare (650 de angajaţi), Apulum Alba Iulia (750 angajati).

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *