free download 78 travel guides written by experts

O fosta concurenta de la “Marele Castigator” isi testeaza indemanarea la “Castigi in 60 de sec

Miercuri seara, de la 20:20, oameni cu greutate îşi dau întâlnire pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde. Unul dintre concurenţii acestei ediţii are o poveste de viaţă deosebită. Veronica Marin nu este pentru prima oară în faţa camerelor de filmat, gălăţeanca demonstrând telespectatorilor Antena 1 că are o voinţă de fier şi o ambiţie de invidiat. Veronica a participat la show-ul “Marele Câştigător”, unde a slăbit mai bine de 50 de kilograme. Cum se va descurca gălăţeanca cu probele de mare îndemânare şi precizie propuse de echipa lui Dan  Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod “Câştigi în 60 de secunde”.

Veronica Marin are 40 de ani şi este din Galaţi. Are o fiică de 21 de ani şi momentan niciun loc de muncă. Veronica ne-a demonstrat tuturor că are o voinţă de fier şi că atunci când îşi propune ceva, mută şi munţii din loc pentru a-şi îndeplini ţelul. Ea a participat la emisiunea “Marele Câştigător” de la Antena 1, unde a slăbit mai bine de 50 de kilograme, ajungând de la 140 de kilograme la doar 90, până la sfârşitul emisiunii.

Gălăţeanca are acum un nou vis: să le demonstreze tuturor că oamenii cu greutate sunt foarte îndemânatici şi dibaci. Astfel, Veronica vine mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde, convinsă că poate cuceri marele premiu pus la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru, de 100.000 de lei. Cu banii pe care speră să îi câştige, concurenta vrea să îşi deschidă un cabinet de masaj, tocmai pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu aceeaşi problemă ca şi ea: kilogramele în plus.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *