bucharest tech week 2021

Nokia a primit autorizatia de constructie

pentru fabrica de telefoane mobile de la Jucu

Nokia a anunţat astăzi că autorităţile române au eliberat autorizaţia de construcţie pentru viitoarea fabrică a companiei, situată în parcul industrial din Jucu. Lucrările urmează să înceapă imediat, iar debutul operaţiunilor de producţie este planificat pentru prima jumătate a anului 2008.

„Suntem bucuroşi să anunţăm demararea lucrărilor de construcţie pentru fabrica noastră din Jucu. Acest moment important este rezultatul colaborării extrem de eficiente dintre Nokia, Consiliul Judeţean Cluj şi Tetarom. Strânsa colaborare dintre aceste organisme a permis ca evoluţia proiectului de construcţie a fabricii de dispozitive mobile, cât şi a parcului industrial din Jucu, să decurgă conform planificării iniţiale,” a declarat John Guerry, Director General al fabricii Nokia de la Jucu.

Pe 26 martie 2007, Nokia a făcut publică intenţia companiei de a construi o nouă facilitate de producţie în Jucu, Judeţul Cluj, investiţia ridicându-se la 60 milioane EUR. Nokia a prevăzut ridicarea graduală a fabricii şi recrutarea a aproximativ 500 de angajaţi până la sfârşitul anului 2007. Se estimează că numărul angajaţilor va ajunge la 3.500 în momentul în care fabrica va funcţiona la capacitate maximă.

Bucuresti, 3.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *