free download 78 travel guides written by experts

Nikon anunta cel mai nou obiectiv telefotografic profesional si mezinul familei Nikon 1

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi cel mai nou obiectiv telefotografic profesional, NIKKOR AF-S 400mm f/2.8E FL ED VR, teleconvertorul AF-S TC-14E III si noul mezin al familiei Nikon 1, aparatul foto compact cu obiective interschimbabile Nikon 1 S2.

Dispunand de o diafragma maxima f/2.8, de un design optic complet nou si de noul mod SPORT de reducere a vibratiilor (VR) de la Nikon, obiectivul NIKKOR de 400 mm ofera o calitate exceptionala a imaginii si performantele de top atat de necesare fotografilor profesionisti. Multumita formulei optice care include doua elemente de fluorina, noul model este mai usor decat predecesorul sau; de asemenea, elementele de fluorina ofera performante optice superioare, cu aberatii cromatice minime si proprietati de dispersie mult mai reduse, chiar si decat ale sticlei super-ED.

Diafragma electromagnetica permite controlul foarte precis al diafragmei, cu o incidenta extrem de mica a erorilor. Acest mecanism precis ofera, de asemenea, o stabilitate mai buna in controlul expunerii automate la fotografierea continua si o mai mare acuratete, mai ales daca obiectivul este utilizat impreuna cu un teleconvertor electromagnetic, precum noul AF-S TC-14E III.

Structura optica nou conceputa include 16 elemente in 12 grupuri, dintre care doua sunt elemente de fluorina si doua din sticla ED. Fluorina utilizata pentru cele doua elemente frontale asigura o greutate mai mica partii din fata a obiectivului si, drept urmare, centrul de greutate se deplaseaza spre partea din spate, asigurand o manevrare confortabila si o functionare stabila. In plus, formula optica include si tratamentul Nano Crystal anti-reflexie de la Nikon, pentru a asigura claritatea imaginii prin reducerea la minimum a petelor luminoase (flare) si a formelor dublate (ghosting).

NIKKOR AF-S 400mm f/2.8E FL ED VR dispune si de un mod nou de reducere a vibratiilor, VR SPORT, care face posibila inregistrarea foarte clara a subiectelor care se misca rapid in timpul miscarilor de panning.

Fiind conceput pentru a oferi o imagine stabila pe vizor cand se fotografiaza miscari rapide, modul SPORT permite o cadenta de cadre la fotografiere continua si o intarziere minima la declansare, similare cu cele disponibile cand sistemul VR este dezactivat.

Atat obiectivul, cat si noul teleconvertor AF-S TC-14E III, dispun de o constructie profesionala, rezistenta la praf si la umezeala, gratie acoperirii cu fluor, care nu compromite calitatea imaginii si are capacitatea de a respinge efectiv apa, praful si murdaria.

Tot astazi, Nikon isi extinde gama de aparate foto compacte cu obiective interschimbabile Nikon 1, rapide si portabile, cu modelul elegant Nikon 1 S2, dotat cu sistemul hibrid avansat de focalizare automata de la Nikon si cu un senzor CMOS de 14,2 megapixeli.

Fiind proiectat fara filtru optic low-pass si oferind o plaja larga de sensibilitati la lumina, ISO 200–12.800, acest senzor rapid in format CX utilizeaza la maximum fiecare megapixel pentru a oferi imagini bogate in detalii, chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare scazuta. Dotat cu noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 4A, Nikon 1 S2 poate inregistra zece imagini in format RAW cu viteze de pana la 20 fps cu focalizare automata continua, iar daca focalizarea este fixata la primul cadru, poate fotografia cu viteze de pana la 60 fps.

Nikon 1 S2 va fi disponibil in Romania in prima jumatate a lunii iunie, iar obiectivul NIKKOR AF-S 400mm f/2.8E FL ED VR si telecovertorul AF-S TC-14E III vor ajunge la partenerii nostri la sfarsitul lunii august.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *