free download 78 travel guides written by experts

Vlad Craioveanu, pradat de hoti: i-au furat pe bucati aproape toata masina

Bãieții de la PatruLa 21 au povestit, astãzi, în direct, la Radio 21, cum mașinile lor au cãzut pradã hoților. Craioveanu a dezvãluit cã hoții i-au furat aproape toatã mașina, pe bucãți! Vedeta Radio 21 a rãmas fãrã bateria de la mașinã, ștergãtoare și casetofon!

„Mi-au furat bateria de la mașinã, ștergãtoarele, casetofonul, mi-au spart luneta din spate… habar n-am de ce, pentru cã spãrseserã și geamul din fațã ca sã ia casetofonul. A fost o pagubã absolut inutilã!” a povestit Craioveanu.

El nu este însã singurul care a avut probleme cu hoții: și Dinculescu a trecut printr-o experiențã similarã, dupã ce a descoperit, într-o dimineațã, cã nu mai avea ștergãtoare la mașinã. Hoții au avut însã parte de o surprizã de proporții: „Mi-au furat ștergãtoarele de la mașinã, dar mã gândeam cã le-au furat de pomanã, pentru cã erau modificate. Cele originale erau așa de scumpe, cã am cumpãrat niște ștergãtoare mai ieftine pe care le-am modificat ca sã se potriveascã la mașina mea”, a explicat Dinculescu.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *