metalshow

Nicolai Tand a gatit mancare la ceaun chiar la el acasa

Sambata si duminica, de la ora 12:00, la “Star Chef”

Nicolai Tand a revenit pe plaiuri maramurese unde a filmat cateva editii speciale pentru “Star Chef”, emisiune difuzata de Antena Stars in fiecare sambata si duminica de la ora 12.00.

Nicolai a fost prezent la Baia Mare, acolo unde au avut loc Zilele Maramureșului, un eveniment dedicat promovării artei tradiționale, folclorului autentic și gastronomiei țărănești. Un weekend întreg am gătit alături de invitații mei, așa cum se făcea odinioară. Am pregătit păstrăv pe piatră și tocăniță de miel la ceaun, am făcut hrenzele, placinte de cartof, dar și slănină la țiglă. Au fost niște zile de vis și abia aștept să le fac și telespectatorilor cunoștință cu tradițiile culinare din Maramureș. Avem o țară minunată și mă bucur tare mult când sunt parte a acțiunilor care ne promovează tradițiile, a declarant Tand.

Weekend-urile 14-15 mai și 21-22 mai vor fi dedicate edițiilor speciale filmate la Baia Mare, acolo unde Nicolai Tand alături de Maria Simion au avut invitați de seamă ai zonei. Paula Selling și Adrian Sînă sunt primii pe listă, urmați apoi de Angela Buciu și maestrul Dumitru Fărcaș. Bucatele alese vor fi însoțite de povești una și una și bineînțeles și de ceterași (cîntăreți din zonă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *