free download 78 travel guides written by experts

Next Top Model la un pas de tragedie

Sandra cât pe ce să fie strivită de scena mobilă din Bamboo

Bote le-a pregătit frumoaselor protagoniste Next Top Model o nouă provocare de excepţie: o prezentare de modă inedită, în deschiderea clubului Bamboo, în faţa a peste 6000 de persoane. Coregrafia este foarte complexă şi toţi aşteaptă cu emoţie intrarea fetelor în scenă. În timpul prezentării Sandra este cât pe ce să fie strivită de scena mobilă.

În cea mai nouă ediţie Next Top Model, Bote le-a pregătit concurentelor nu una, ci două prezentări de modă. Peste 6000 de persoane vor urmări defilarea fetelor, purtând colecţia Ice by Cătălin Botezatu, din deschiderea clubului Bamboo.

Cătălin le întâmpină galant pe fete: „Bună fetelor! În seara asta vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul. Cum v-am obişnuit, vă aduc în cele mai tari locaţii. Veţi fi protagonistele unui spectacol extraordinar, cu foarte mulţi artişti de peste hotare; veţi performa în faţa a peste 6000 de oameni, aşa că va trebui să daţi tot, să arătaţi, pentru prima oară unui public atât de numeros din România, că cele care aţi rămas sunteţi cele mai bune. Dacă vă veţi face de râs, mă veţi face şi pe mine de râs!”

Coregrafia pe care Cătălin le-a pregătit-o concurentelor este una foarte complexă şi toţi stau cu sufletul la gură. Fetele trebuie să coboare pe rând cu scena mobilă, vor defila în fum, se vor sincroniza, vor poza de mai multe ori şi se vor schimba în timp record pentru mai multe intrări.

În aplauzele tuturor, primele manechine intră în scenă. Publicul este extrem de încântat de prestaţia fetelor. Cu toate astea, preţ de câteva secunde, întreaga sală amuţeşte. Sandra este cât pe ce să fie strivită de scena mobilă. In timp ce platforma cobora cu celelalte manechine, ea s-a gândit să se strecoare de cealaltă parte a podiumului. S-a aplecat şi a fugit efectiv pe sub scenă, lăsând publicul mut de uimire. Tehnicul a observat însă la timp nesăbuinţa Sandrei şi a oprit coborârea, chiar înaninte ca o tragedie să se întâmple. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări întreaga prestaţie a frumoaselor concurente în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *