free download 78 travel guides written by experts

Bucura-te de sporturile de iarna cu Eucerin!

Vine iarna, dar asta nu înseamnă doar ger, ninsoare şi temperaturi sub 0˚C. Odată cu ea, vin şi sărbătorile şi concediile de iarnă, ceea ce înseamnă distracţie la patinoar ori pe pârtie la munte. Pentru a te putea bucura de toate acestea, trebuie totuşi să te gândeşti la pielea ta, iar extremităţile corpului au cel mai mult de suferit în timpul iernii, fie că vorbim de mâini, buze sau călcâie. Eucerin vine în sprijinul tău, cu trei produse care te ajută să treci cu uşurinţă peste temperaturile scăzute şi peste capriciile iernii:
· pentru mâini catifelate – Crema de mâini cu 5% Uree,
· pentru buze necrăpate – Balsamul de buze Lip Aktiv,
· pentru călcâie numai bune de călătorii – Crema reparatoare cu 10% Uree.

Crema de mâini cu 5% Uree de la Eucerin

Realizezi cât de uscate îţi sunt mâinile abia atunci când le scoţi din mănuşi, într-o clipă de respiro după ce ai cărat skiurile pe pârtie. În astfel de momente, ai nevoie de crema de mâini Eucerin cu 5% Uree şi acid lactic, perfectă pentru protecţia mâinilor aspre şi uscate şi un remediu excelent împotriva deshidratării lor, care are loc atât de des în anotimpul rece. Aceasta oferă mâinilor tale hidratarea de care au nevoie, mai ales atunci când practici sporturi de iarnă. Ureea este un ingredient propriu pielii, ce hidratează şi întăreşte capacitatea acesteia de a se apăra împotriva condiţiilor dure de mediu.

Preţ informativ: 38 RON

Balsam de buze Lip Aktiv de la Eucerin

Fie că eşti pe pârtia de ski, la patinoar sau doar pe drum spre serviciu, buzele tale suferă intens în timpul iernii. Acestea sunt expuse la temperaturile scăzute şi la vântul puternic şi au nevoie de ajutorul tău pentru a rămâne hidratate şi catifelate. Eucerin îţi propune balsamul de buze Lip Aktiv, care le conferă hidratarea şi protecţia de care au nevoie în timpul iernii, datorită componentelor sale: Dexpanthenol şi vitamina E. Mai mult de-atât, Lip Aktiv are şi factor de protecţie SPF 6, pentru ca buzele tale să nu fie arse de soarele puternic de pe pârtie. Iar dacă nu l-ai avut la tine pe pârtie, îl poţi folosi cu încredere la sfârşitul zilei, acesta regenerând rapid buzele crăpate şi sensibile.

Preţ informativ: 15 RON

Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin

Buzele şi mâinile nu sunt singurele care au de suferit în timpul iernii. Purtăm încălţăminte cu mult mai groasă, pe lângă ciorapi sau şosete groase, iar picioarele noastre stau ascunse ore întregi, fiecare strat în plus ducând la o deshidratare şi mai rapidă a pielii. Dacă îţi doreşti ca iarna aceasta să te poţi bucura de zăpadă, ai nevoie de o cremă care le acordă picioarelor tale atenţia de care au nevoie. Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin are grijă de picioarele tale, dar previne şi deshidratarea pielii. Datorită formulei cu uree, contribuie la hidratarea pielii uscate. Călcâiele vor deveni catifelate, iar pielea lor va fi mai netedă. Această cremă a fost concepută special pentru pielea uscată, aspră şi crăpată a picioarelor, acţionând ca un tratament eficient pentru ca tu să ai rapid călcâie perfecte. Se absoarbe uşor în piele, iar pentru a reduce riscul alergiilor nu conţine parfum şi coloranţi. Astfel, ce poate fi mai plăcut seara, după ce îţi scoţi picioarele obosite din clăpari, decât un răsfăţ cu crema Eucerin?

Preţ informativ: 45 RON

Produsele sunt disponibile exclusiv în farmacii.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *