free download 78 travel guides written by experts

Nelu Ploiesteanu, victima a emisiunii “Plasa de stele”: “Il omor pe Dan Negru!”

Artistul a vorbit ieri la “Acces Direct” despre cum l-a afectat cea mai recentă farsă a lui Dan Negru

Ieri, în cadrul emisiunii “Acces Direct”, îndrăgitul artist Nelu Ploieşteanu a povestit telespectatorilor despre cum l-a afectat cea mai recentă farsă a lui Dan Negru. Pentru a-l prinde în plasă pe Nelu Ploieşteanu, echipa de la “Plasa de stele” a mobilizat resurse importante, aceasta fiind cea mai costisitoare dintre farsele emisiunii. Astăzi, telespectatorii vor descoperi de ce a avut un asemenea impact farsa lui Negru asupra artistului şi cum a reacţionat acesta când s-a trezit înconjurat şi urmărit ca într-un film cu mafioţi.

Datorită stresului provocat de ultima farsă a lui Dan Negru, Nelu Ploieşteanu se confruntă cu probleme de sănătate. “Este foarte stresat, nu mai suportă nici televizorul deschis în cameră”, a declarat prietenul artistului. Echipa “Acces Direct” l-a însoţit ieri pe Nelu Ploieşteanu la un cabinet medical, unde a făcut o şedinţă de acupunctură.

Carismaticul Dan Negru a intrat şi el în direct pentru a-i linişti pe telespectatori cu privire la starea de sănătate a artistului. “Mă pui la colţ, Simona” a răspuns Dan Negru moderatoarei “Acces Direct”, care l-a întrebat dacă nu cumva această farsă a fost prea mult pentru victima sa. Despre farsa pentru Nelu Ploieşteanu şi reacţiile victimei, Dan Negru a declarat: “Am vorbit cu maestrul Ploieşteanu şi azi dimineaţă. Totul e în regulă şi aş vrea să-i mulţumesc pentru că a acceptat ca farsa să fie difuzată. Politicieni şi artişti importanţi au refuzat ca farsele să fie difuzate pe post. Este un om cu simţul umorului”, a declarat vedeta Antena 1.

Marţi, 27 septembrie, campionul divertismentului, Dan Negru revine la Antena 1 cu o ediţie senzaţională a emisiunii “Plasa de stele”. Pentru a da viaţa unui scenariu demn de un film cu mafioţi, echipa a folosit chiar şi un elicopter. Într-o urmărire de senzaţie, echipe speciale au coborât pe acoperişul unei clădiri folosindu-se doar de nişte sfori. Motivul acestor acţiuni spectaculoase a fost însă unul justificat: echipa de la “Plasa de stele” se află pe urmele unui infractor periculos şi nimic nu îi va sta în cale în încercarea de a-l prinde! Numele lui este Nelu Ploieşteanu, victimă a emisiunii “Plasa de stele”!

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *