free download 78 travel guides written by experts

Willbrook Platinum – noul sediu al Pfizer Romania

Compania Pfizer Romania s-a mutat în casă nouă. Gigantul farmaceutic a ales ca sediu central o clădire de talia sa, şi anume Willbrook Platinum Business and Convention Center, cel mai modern sediu de business din Capitală, dezvoltat de Willbrook International.

Birourile Pfizer Romania vor ocupa aproximativ 2.200 metri pătraţi, din totalul de 37.000 de metri pătraţi închiriabili, de birouri clasa AAA.

Willbrook Platinum Business and Convention Center, situat în zona de nord a Capitalei, la doar câteva minute de aeroportul Henri Coanda şi de centru, este un complex de spaţii de birouri şi centru de conferinţă dispuse în două clădiri de câte cinci etaje, investiţia totală fiind de aproximativ 100 de milioane de euro. Centrul dispune de spaţii generoase de parcare, atât în subteran, cat şi la exterior, cu o capacitate de peste 850 de locuri.

“Suntem onoraţi că Pfizer, cea mai mare companie farmaceutică din lume, a ales centrul Willbrook Platinum pentru sediul lor central. Acest lucru confirmă faptul că eforturile noastre de a oferi servicii premium pentru companii sunt apreciate. Suntem convinşi că, în scurt timp, Platinum va deveni cel mai important centru de business din România”, a declarat Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Centrul de afaceri dezvoltat de compania Willbrook International este un proiect avangardist, “green”, care pune accent pe confortul angajaţilor şi pe protecţia mediului. Astfel, spre deosebire de clădirile tradiţionale, birourile Platinum dispun la maximum de lumină naturală, iar aerul este filtrat. În timpul construcţiei s-au folosit materiale cu o toxicitate redusă sau zero şi tehnologii de reducere a deşeurilor. De asemenea, apa este încălzită cu ajutorul panourilor solare şi se folosesc programe inteligente de diminuare a efectului de încălzire insulară.

Willbrook Platinum Business and Convention Center dispune şi de cel mai modern şi exclusivist centru de conferinţe din Bucureşti, dotat cu tehnologii de ultimă generaţie. Centrului de business şi conferinţe i se alătură un spaţiu generos alocat pentru restaurantul complexului, Mahogany Food-Court.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *