free download 78 travel guides written by experts

Mos Nicolae aduce reduceri la lectiile de muzica ale Boem Club

Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Mos Nicolae, prin acordarea unui discount de 10% la achizitionarea unui pachet de lectii de muzica, tuturor celor care se inscriu pe data de 6 decembrie 2011.

Toti iubitorii si amatorii de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala pot alege intre: lectii de pian, lectii de chitara, lectii de canto, lectii de vioara, lectiie de violoncel, precum si lectii de educatie muzicala pentru prescolari. Toate cursurile de la Boem Club sunt individuale si personalizare in functie de abilitarile fiecarui cursant in parte.

De asemenea, cursantii care opteaza pentru unul dintre pachetele cu lectii de muzica de la Boem Club pot avea oportunitatea de a participa gratuit, in fiecare saptamana la un curs de teoria si istoria muzcii.

Pentru ca ca muzica innobileaza si dezvolta sensibilitatea si creativitatea, consideram ca lectiile de muzica sunt un dar deosebit pentru cei dragi, fie copii sau adulti.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *