free download 78 travel guides written by experts

Indemanarea nu are varsta la Castigi in 60 de secunde

Tema celei mai noi ediţii Câştigi în 60 de secunde este „Tinereţe fără bătrâneţe”, iar concurenţii sunt sexagenari cu sufletul tânăr, care vin să le dea o lecţie participanţilor de până acum. Vezi cum se vor mişca cei înţelepţi în faţa probelor de mare îndemânare mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Cea de-a unsprezecea ediţie a celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, îşi propune să demonstreze că îndemânarea nu are vârstă. Concurenţi de peste 60 de ani vin pe platoul campionul divertismentului, Dan Negru, pentru a le da tinerilor o lecţie de precizie şi dexteritate.

Mariana Ancuţa are 62 de ani şi este din Bucureşti. Este pensionară şi are o pensie de 700 de lei. Mariana are două fiice, de 42 şi, respectiv, 33 de ani. Cu banii pe care îi va câştiga în show îşi doreşte să meargă într-o excursie la munte, unde nu a mai reuşit să ajungă de foarte mult timp.

Folea Costel este cel de-al doilea concurent al acestei ediţii Câştigi în 60 de secunde. Costel are 61 de ani şi este din Bucureşti. După o viaţă întreagă în care a fost inginer, el are acum o pensie de 800 de lei. Costel este pasionat de pescuit, şah şi înot. Banii pe care speră să îi câştige ar vrea să îi împartă celor două fete pe care le are.

Niculina Sandu are 63 de ani şi este din Bucureşti. Este fostă contabilă, în prezent pensionară şi are o pensie de 900 de lei. Fire ambiţioasă, Niculina face zilnic gimnastică medicală şi merge câte 5 km pe jos. Cu banii pe care îi va câştiga îşi doreşte foarte mult să meargă într-o excursie în străinătate.

Victoria Duţă este din Bucureşti, este fost operator chimic şi în prezent pensionară. Este căsătorită şi are o fiică de 19 ani. Este pasionată de desen şi de ornamente florale. Cu banii pe care îi va câştiga speră să îşi plătească măcar o parte din datoriile pe care le are la bancă. Cum se vor descurca cei patru concurenţi în faţa probelor de maximă precizie şi îndemânare, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *