Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Meniu Sunday Brunch pentru Sarbatoarea Floriilor, la Taj Restaurant

Duminica Floriilor la Taj Restaurant, o adevarata sarbatoare a gusturilor si aromelor, un moment incarcat de traditie si superstitii diverse, cu o frumusete aparte care se pastreaza inca de pe vremea romanilor, marcheaza reinvierea si reintoarcerea la viata!

Cu ocazia Floriilor meniul Sunday Brunch al Restaurantului Taj este unul deosebit, pentru ca traditia spune ca in aceasta zi se pregateste peste si legume. De aceea va propunem MORACCAN FISH TAGINE, un preparat pe baza  de peste inmiresmat cu ghimbir, sofran dar si cu sos de rosii si legume, pe langa multe preparate din legume si diferite feluri de carne. Desertul de post special pregatit pentru aceasta ocazie va imbraca forma unui tort in forma de floare!

ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde, cu doar cu 65 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.