Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fundatia Pentru Comunitate si MOL Romania au decernat Premiile Mentor pentru Excelenta in Educatie

Zece profesori și antrenori cu rezultate excepţionale au primit Premiul Mentor pentru Excelență în Educație. Premiul este acordat de către Fundația Pentru Comunitate și MOL România acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit şi lansat tinere talente, îndrumându-le primii paşi, dar activitatea lor a rămas fără recunoaștere publică, fără recompense morale sau materiale.

Pentru ediția din 2011 a acestui program au sosit 191 de dosare de nominalizări pentru 149 de profesori, antrenori, unii fiind nominalizați de mai multe ori. Dintre acestea, Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate a selectat cei zece câștigători. Gala de decernare a premiilor a avut loc în Cluj-Napoca, iar Mentorii sosiți din diferitele regiuni ale țării, pe lângă recunoașterea publică a rezultatelor obținute, au primit un trofeu realizat de renumitul artist Ioan Nemțoi, și un premiu în valoare de câte 8000 de lei.

”Prin Premiul Mentor ne exprimăm recunoștința față de acei dascăli care au dat dovadă de excelență în munca lor. În cariera lor îndelungată, ei au dovedit valori morale înalte, creativitate în motivarea tinerilor alături de care au obținut rezultate deosebite. Considerăm că acești mentori sunt cei care îndrumă generațiile viitoare spre o cultură bazată pe valoare, pornind de la exemplul personal și credem că este deosebit de importantă sprijinirea lor.” – a declarat Kinga DARADICS, director executiv MOL România.

”Dublarea numărului nominalizărilor, precum și nivelul propunerilor depuse arată un interes ridicat față de Programul Mentor, inițiat de MOL România. Acest program răspunde nevoilor existente în societate față de a recunoaște valorile educaționale.” – a declarat ANDRÁS Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Lista Mentorilor

Elena Cristina BĂLAN, profesor antrenor, Clubul Sportiv Universitar Braşov
Ion BRATU, antrenor atletism, Clubul Sportiv Vârtoape, Teleorman
Livia Monica CHIFOR, profesor de pian, Şcoala de Muzică şi Arte Vizuale, Sighetul Marmaţiei
DOLÓCZKI Márta, învăţătoare, Grup Şcolar Teologic Romano-Catolic Hám János, Satu Mare
Maftei Maria GUTH, instructor-coreograf, Centrul Cultural Reduta, Braşov
GUTTMANN Mihály, profesor de muzică, Cluj
KISS Lóránd, profesor de chimie, Grupul Şcolar Sövér Elek, Joseni, Harghita
Dumitru POPESCU, profesor de educaţie fizică şi sport, Clubul Sportiv Universitatea Craiova
REND Erzsébet, profesor de fizică, Grupul Şcolar Horváth János, Marghita, Bihor
Sorina TOPIȚĂ, educator-coordonator, Centrul de Excelenţă – Complexul de Servicii Comunitare Bucium, Iaşi

Premiile Mentor pentru Excelență în Educație – ediția 2012

La gala de decernare a premiilor cei doi organizatori: Fundația Pentru Comunitate și MOL România au lansat a treia ediție a acestui program. Similar cu anii trecuți, nominalizările pot fi făcute până la data de 31 decembrie 2012. Dosarele de nominalizare trebuie întocmite în conformitate cu anunțul Programului. Mai multe detalii despre program pe www.molromania.ro și www.pentrucomunitate.ro.

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *