free download 78 travel guides written by experts

România s-a bucurat aseară de meciul istoric Liverpool – Dortmund, în direct la PRO TV

Telespectatorii au urmărit aseară, în direct la PRO TV, calificarea spectaculoasă a lui Liverpool în semifinalele UEFA Europa League! Meciul împotriva celor de la Dortmund a fost a fost lider de audiență la nivel comercial, publicul din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, obținând 7.3 puncte de rating și 20.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.3 puncte de rating și 15.1% share.

România s-a bucurat aseară de fotbal, un meci senzațional dintre două echipe extrem de determinate! Poate cel mai frumos meci al ultimilor 10 ani, în care Liverpool a întors spectaculos scorul de la 1-3 în minutul 66, la cel final de 4-3! În minutul 10, Dortmund părea să facă șah-mat echipa antrenată de Klopp, prin cele două reușite ale lui Mkhitaryan și Aubameyang!

Liverpool a ieșit extrem de motivată de la vestiare, deschizând scorul la 3 minute după pauză, prin Origi. La mai puțin de 10 minute distanță, Dortmund a lovit din nou și soarta meciului părea decisă! Condusă cu 3-1, Liverpool a punctat încă o dată în minutul 66, prin șutul lui Coutinho din afara careului. Asaltul englezilor a continuat, Sakho restabilind egalitatea în minutul 77. Frenezia a răbufnit pe Anfield în primul minut al prelungirilor: croatul Lovren a marcat un gol senzațional, care a demonstrat că nimic nu este decis până la ultimul fluier al arbitrului!

Echipele calificate în semifinale UEL sunt Şahtior, Villarreal şi Sevilla. Tragerea la sorți a semifinalistelor UEFA Champions League și UEFA Europa League este LIVE pe www.sport.ro de la ora 13:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *