metalshow

Vizitator neaştepat la service BMW – un model american din 1928 s-a oprit pentru reparaţii la BMW Auto Cobălcescu

Familia Zapp călătoreşte de 16 ani în jurul lumii cu model american Graham-Paige 610 din 1928. În trecere prin Bucureşti, modelul a fost primit în service-ul BMW Auto Cobălcescu pentru o reparaţie.

Considerând că primul automobil BMW (BMW 3/15 Dixi) a fost livrat în 1929, prezenţa un automobil produs în 1928 este cu adevărat inedită. Modelul a necesitat repraţii la o jantă şi a fost supus unor operaţii de întreţinere la cutia de viteze şi ambreiaj, toate coordonate de proprietar, Herman Zapp.

Familia Zapp se află într-o călătorie de 16 ani purtaţi de modelul de epocă american. Originari din Argentina, au traversat America Centrală şi de Nord, au vizitat Australia, Noua Zeelandă, Asia şi Africa. În timpul călătoriei, familia s-a extins la 6 membrii, cu patru copii care s-au născut fiecare în altă ţară: Pampa în Statele Unite ale Americii, Tehue în Argentina, Paloma îm Canada şi Wallaby în Australia.

„A fost o mare bucurie să oferim ajutorul unei familii atât de frumoase şi suntem mândrii că am devenit o mică parte din aventura lor”, a declarat Viorel Văsii, brand director BMW, Auto Cobălcescu.

Graham-Paige este o marcă americană care a produs automobile de la sfârşitul anilor ’20 până la începutul anilor ’40. Modelul Graham-Paige 610 este echipat cu un motor cu şase cilindri în line şi o cutie manuală nesincronizată cu 3 trepte care asigură o viteză de croazieră de aproximativ 50 km/h. Familia Zapp îşi va petrece următoarele săptămâni în România, explorând Bucureştiul şi apoi Transilvania. În cei 16 ani de călătorie este prima oară când ajung în Europa, cu planul de a traversa continentul de la Sud la Nord.

Călătoriile familiei Zapp pot fi urmărite pe site-ul //www.argentinaalaska.com sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/herman.zapp. Pasionaţii pot afla mai multe şi cumpărând on-line cartea „Spark your dream”, despre prima etapă a aventurii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *