free download 78 travel guides written by experts

Matinalii de la Radio 21 petrec Pastele impreuna

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au decis să petreacă Paştele împreună. Pentru că se simt ca o familie, atât în studio, cât şi în timpul liber, matinalii vor face fiecare turul locuinţelor celorlalţi colegi de emisiune.

„Anul acesta petrec Paştele în familie. Familia mea şi familia Radio 21. Pentru că mama Ancăi este în Bucureşti, trec să gust pasca, friptura de miel şi cozonacul. Apoi ne mutăm la mama lui DJ Andi, care este o maestră în bucătărie .”, spune Manuel D. Dinculescu.

„De Paşte mă odihnesc. Fără concerte, fără agitaţie. Doar cu familia şi colegii de la Radio 21, Manuel Dinculescu şi Anca Maco. Mâncăm, ne simţim bine şi sperăm să ne revedem sănătoşi după sărbători.”, declară DJ Andi.

„Eu voi face curat să iau examenul „mama”, care vine în vizită, şi o să fac o pască cu ciocolată să trec examenul „tata”. Prima zi de Paşti mă prinde cu părinţii la masă şi la plimbare, după ce mă voi spăla pe faţă cu apa din cana în care s-au pus un bănuţ şi un ou sfinţit; iar a doua zi de Paşti mă distrez cu prietenii şi colegii de la matinal la un joc de societate sau un board-game pascal deschis de un concurs de ciocănit, pe care-l voi câştiga, pentru că am o schemă secretă ce mă face campioană.”, dezvăluie Anca Maco.

Cei trei matinali de la Radio 21 nu au uitat nici de echipele de fotbal pe care le susţin (Manuel Dinculescu – Damila Măciuca, DJ Andi – Juventus Bucureşti şi Anca Maco – FC Botoşani): „Nu avem timp să mergem la Măciuca, dar îi zicem iepuraşului să ne facă un cadou mai târziu. Ţinem la siluetă şi ne ţinem departe de murăturile din comerţ, până la viitoarea victorie a lui Juventus. Apoi apelăm la produse moldoveneşti pentru că ne dau energie şi sperăm să le dea şi celor de la FC Botoşani! Le dorim un Paşte fericit tuturor!”, declară matinalii.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *